Hocam bu ilan efsaneymis yahu. Model yılı konusunda epey kafasi karışık olsa da, geri kalanı epey tutarlı saçmalama 😄Bu daha iyiymiş. Türkiye'nin gözdesi. Sadece 650 bin TL kayme
Hocam bu ilan efsaneymis yahu. Model yılı konusunda epey kafasi karışık olsa da, geri kalanı epey tutarlı saçmalama 😄Bu daha iyiymiş. Türkiye'nin gözdesi. Sadece 650 bin TL kayme
Kafalar pırıl pırıl.
Nux Cerberus 15 BİN TL.
Sıfır fiyatı:
NUX Cerberus Gitar Efekt ve Kontrol Pedalı
NUX Cerberus Gitar Efekt ve Kontrol Pedalı ürünü, özellikleri ve en uygun fiyatları CANGÖZ MÜZİK da. NUX Cerberus Gitar Efekt ve Kontrol Pedalı, Elektro Gitar Efekt Pedalları kategorisinde.cangozmuzik.com.tr
Sahibinden ikinci el fiyatı
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...etleri-cerberus-gitar-pedali-1086690484/detay
Bir kez daha o soru akıllarda....
Yerli dizileri kim izliyor...
Forumdan bir arkadaş ESP Horizon satıyordu, fiyatı 55 den 70 e çıkarmıştı birkaç ay önce. O da saçma sapan fiyatlar ve alakasız takaslar sunanlar yüzünden arttırdım demişti.öyle bildiğin gibi değil. bir de dayak yedim çocuktan sorma Tolga 😁
Malum ben zaten arızalı insan mıknatısı gibi bir şeyim. O yüzden hiç bulaşmadım. Arada bir sezgilerime kulak veriyorum.öyle bildiğin gibi değil. bir de dayak yedim çocuktan sorma Tolga 😁
arada bizi de uyandır. bak bunun sahibi arızaya benziyor diye not yaz bari 🤣 Sahibinden de engelledim lavuğu.Malum ben zaten arızalı insan mıknatısı gibi bir şeyim. O yüzden hiç bulaşmadım. Arada bir sezgilerime kulak veriyorum.
Forumdan bir arkadaş ESP Horizon satıyordu, fiyatı 55 den 70 e çıkarmıştı birkaç ay önce. O da saçma sapan fiyatlar ve alakasız takaslar sunanlar yüzünden arttırdım demişti.
cevap niye bu kadar saçma ya 😀öyle bildiğin gibi değil. bir de dayak yedim çocuktan sorma Tolga 😁
Geçen yıl ben de amfi sattım. Adam kapora gönderince çektim yayından. Fiyat arttırmak nedir yahu. Ya al kaporanı yayından çek yoksa ilan aktif dursun. Belki sana denemeye gelecek adam almayacak ve sen o arada fiyatı yukarı çektiğin zaman zarfında senin ürünün fiyatını gören kişi gidip sıfırını alacak. Satış yapmayı da bilmiyoruz.cevap niye bu kadar saçma ya 😀
yani en azından emlakçı galerici gibi "Kaporası alındı, Bitlis'e hayırlı olsun" yazabilir. 😀Geçen yıl ben de amfi sattım. Adam kapora gönderince çektim yayından. Fiyat arttırmak nedir yahu. Ya al kaporanı yayından çek yoksa ilan aktif dursun. Belki sana denemeye gelecek adam almayacak ve sen o arada fiyatı yukarı çektiğin zaman zarfında senin ürünün fiyatını gören kişi gidip sıfırını alacak. Satış yapmayı da bilmiyoruz.
Bkz: "Yerli dizileri kim izliyor?".cevap niye bu kadar saçma ya 😀
Yabancılar da saçma ya. Tvyi kötüleyip netflix karşısında 4 saat bayılmak da abesBkz: "Yerli dizileri kim izliyor?".
Televizyonun ismini ölüdirilten diye değiştirmiştim. Netflix'te işler biraz daha zor.Yabancılar da saçma ya. Tvyi kötüleyip netflix karşısında 4 saat bayılmak da abes
E tabii; dizi var, dizi var.Yabancılar da saçma ya. Tvyi kötüleyip netflix karşısında 4 saat bayılmak da abes
Çünkü "cancel culture" tüm dünyada zirve yapmış durumda ve "kendinden" olmayan herkesi işten çıkaran, iş vermeyen, kutuplaşan topluluklarla doldu her yer.E tabii; dizi var, dizi var.
"Alaska Daily"nin yeni bölümünü izlemek için oturdum; o sırada açık olan yerli dizide (adını bilmiyorum ve umurumda da değil...) ERİŞKİN kılığındaki İKİ ERGEN, senaristin zavallı egosunun kustuğu tipik diyaloglarla (mealen söylüyorum: "ben sana öyle dediysem öyle yapacaksın", "seni doğduğuna pişman ederim"... BEN, BEN, BENNNNN...) şeklinde akıp giden (!) sefil bir iletişim çabası içerisindeydi. Istıraplarına son verip kanalı değiştirdim.
Not: Ben 11-18 yaşları arasında (1985-1991) 7 sene devlet okulunda yatılı okudum. Hafta sonu evde TV izlerdim sadece, o da vakit bulduğumda. Televizyon yoktu yatakhanede ve uzun süre de olmadı. O nedenle TV bağımlılığından daha çocuk yaşta ve yıllar önce kurtulmuş birisiyim; diziler konusundaki tavrım sadece yerli dizilere ilişkin değildir. ANCAK, yeni Türkiye'nin dizileri dizi filan değil. Son derece başka amaçlarla çekiliyorlar, TV'nin diğer adının neden "aptal kutusu" olduğunu ispat etmekle kalmayıp, "bu değirmenin suyu nereden geliyor?" diye de sorduruyorlar insana.
Bir kıyaslama açısından 15 yıl (?) önceki bir diziyi anımsayalım. "Bir İstanbul Masalı". Uyarlamadır, ama denk geldiğim sahneleri "insanca" idi en azından.
Neden öyle diziler yok artık? Çekilemediğinden mi? Yoksa bir dolu üretme kabızı-beceriksiz (tıpkı Hollywood'un kabiliyetsiz, ama kimlik/ideoloji üzerinden işe alınan ve milyar dolarlık markaları batıran "woke" yazarları gibi), burada da aslında hiç bir şey üretemediği halde yine de işe mi alınıyor? Özellikle mi onlara bu diziler yazdırılıp çektiriliyor? İnsan merak ediyor...
BC Rich standard da yeni mi çıktı?BC RİCH JR V STANDART PS5 TAKAS OLUR - En Uygun B.C. Rich Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1090071299
BC RİCH JR V STANDART PS5 TAKAS OLUR - İkinci El B.C. Rich marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gecen ay birebir aynisini 6.000 tl ye almamis olsam kesin 18 bin + ps5 + xbox series x verip almayi dusunurdum.