-6 haneli fiyatlara çıkılınca,Fender gibi markalar almanızı önermemekteyim Al malın iyisini çekme kaygısını.Bu gitarı üreten cnc tezgahı kör oldu.
-6 haneli fiyatlara çıkılınca,Fender gibi markalar almanızı önermemekteyim Al malın iyisini çekme kaygısını.Bu gitarı üreten cnc tezgahı kör oldu.
bu ne ağm.. Türkiye'de tekçi şahinciler gitarlara da el atmış.. gitarist fiyata dahil mi acaba.Bugüne kadar gördüğünüz bütün abartı ilanlarını unutun. Özel boyalı SX, 851 BİN TL...
Evet bu ilandan sonra aynı modeli satan bir kişi daha 25k fiyat artışı yaptı aradığım bir modeldi 1 ayda fiyatı %100 den fazla arttıSchecter JL7 Jeff Loomis Signature İlan No: 1111560961
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...er-jl7-jeff-loomis-signature-1111560961/detay
Sonra 20k teklif edince ölücü oluyoruz
İlk custom shop sandım
Boşverin, yüz vermeyin, kimse almaz.Evet bu ilandan sonra aynı modeli satan bir kişi daha 25k fiyat artışı yaptı aradığım bir modeldi 1 ayda fiyatı %100 den fazla arttı
"2016 model ancak 2020 çıkışlı" diye bişey gördüm ilanın içinde.az kala mersoyu veriyorduk ya
fiyat düşmüş, kaçırlmayacak fırsat. kelepir ilana geçirebiliriz artık
1996 model ama 2001 gümrük girişli araba gibi"2016 model ancak 2020 çıkışlı" diye bişey gördüm ilanın içinde.
İnsanlara çok yardımı dokunmuştur elbette o işin diğer tarafı ama ben bu abiye hafiften gıcık oluyorum.Mübarek eller değdi bu gitara fiyati makul karşılamak lazım.
Gitar evde kalmış sizin anlayacağınız 🤣"2016 model ancak 2020 çıkışlı" diye bişey gördüm ilanın içinde.
duvara asmak için alırsam satmaz mıMübarek eller değdi bu gitara fiyati makul karşılamak lazım.
Bakmalik değil hemşehrim çalmalik 🤪duvara asmak için alırsam satmaz mı
Kırmızı boya dokunuşları ile Gary Holt ve Slayer tınılarını yakalamış gitar 🤟Ya ne sattığını bilmiyor ya da bir tane fazla sıfır yazmış. Bi de boş yapmayın demiş 🤣