İlandaki gitar standard serisi, 6 vidalı bağlantı var alt eşikte. Player serisi eski standard serisinin yerine geldi, fiyatları da haliyle bu şekilde oluyor. Kişi elindekinin standard serisi olduğunu bilmiyor olabilir. Bu arada her iki seri de aynı işçilikle aynı fabrikadan değer olarak da aralarında hiçbir fark olmayan minimal donanım ve tasarım farklılıklarıyla (eşikte 6 vida vs 2 vida kullanımı gibi) çıkıyorlar. Denediğim örnekler arasında kalite bakımından bir fark görmemiştim ben.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nder-player-stratocaster-mex-1113280900/detay
bu arkadaş fender player strat yazmış ama seri no'sundan baktım fender standard strat diyor. standard'lar da bu kadar pahalı mı oluyordu bilen var mı?
standard ile player serisinin manyetikleri farklı olduğu için aynı fiyat olmayacaklarını düşünmüştüm o yüzden sordumİlandaki gitar standard serisi, 6 vidalı bağlantı var alt eşikte. Player serisi eski standard serisinin yerine geldi, fiyatları da haliyle bu şekilde oluyor. Kişi elindekinin standard serisi olduğunu bilmiyor olabilir. Bu arada her iki seri de aynı işçilikle aynı fabrikadan değer olarak da aralarında hiçbir fark olmayan minimal donanım ve tasarım farklılıklarıyla (eşikte 6 vida vs 2 vida kullanımı gibi) çıkıyorlar. Denediğim örnekler arasında kalite bakımından bir fark görmemiştim ben.
Yine de elimdeki tele'yi alırken sırf renk tonu farklı diye (lake placid blue daha canlı duruyor tidepool'a göre) standard serisi tercih etmiştim ki neck manyetiği 1 yıl sonra elimde öldü, az sövmedim o dönem şansıma.
Standart yada player, her şekilde 30k olması bana pahalı geldi. Player serisinin sıfırı şuan zuhalde 34.900'e satılıyor. Gidip pazarlık yapsan belki de aynı fiyata alacaksın sıfırını. Hadi internetten aldın diyelim, çoğu bankaya 9 taksit yapıyor, enflasyon yüzünden oldukça kar elde edersin vs vs. Neye göre koyuyorlar bu fiyatları anlamıyorum.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nder-player-stratocaster-mex-1113280900/detay
bu arkadaş fender player strat yazmış ama seri no'sundan baktım fender standard strat diyor. standard'lar da bu kadar pahalı mı oluyordu bilen var mı?
Ekonomiyi ve keyfimi baz alarak makul fiyat verdim.2. el enstrüman piyasasında çok acayip kafalar yaşanıyor son zamanlarda.
"500 liralık gitarlara yüz binlerce lira isteniyor" cümlesini apayrı sevdim.
5 kat sadece...Uzun zamandır bakmiyorum yeni bakmaya basladim diye mi bana denk geliyor acaba...
Bu aletin sıfırını 1800-2000 usd arasina almıştı bir arkadaşım... bilseydi kesin satmazdi değerine değer katmış
5 kat sadece...
Benim eski gitar bu. Yaklaşık 3 sene önce musicman ile takas etmiştim.Uzun zamandır bakmiyorum yeni bakmaya basladim diye mi bana denk geliyor acaba...
Bu aletin sıfırını 1800-2000 usd arasina almıştı bir arkadaşım... bilseydi kesin satmazdi değerine değer katmış
koleksiyonlukmuş. burdaki koleksiyonerlerde yurt dışından 2bin dollara falan almak yerine burada veledin tekini bekliyorlardı 45 bin dollar verip milyoner yapmak için.Ekonomiyi ve keyfimi baz alarak makul fiyat verdim.
bence haklı, adamın biri keyfini baz alarak 85 milyonu etkileyen ekonomiye ayar çekebiliyorsa, bu çocuk da yapabilir
Gençler gitar benim 😀 Linçleri alabilirizUzun zamandır bakmiyorum yeni bakmaya basladim diye mi bana denk geliyor acaba...
Cidden kemençe dahil tüm yöresel enstrumanları çalabiliyorumEllinde kalır, kemençe diye çalar ancak…