Yuh.
Capon ya da yeni çıkan amerikan üretim epiphone olabilir mi bu gitar?
Capon ya da yeni çıkan amerikan üretim epiphone olabilir mi bu gitar?
Ola Englund'un Carcass Heartwork ton videosu ile bu pedal tekrar bir meşhur oldu. İngiliz yapımı ilk versiyonlarını Reverb'de 600 usd ortalamaya ittirmeye çalışıyorlar. Oradan rayiç belirledi sanırım. Doları da diğer sene sonu tahmini diye 41,6 almış.
600 dolara satıldığı falan yok bu pedalın. Aşağıya örnek link bırakıyorum bahsettiğiniz siteden. Aktüel fiyatlar 120 160 dolar arası geziyor.Ola Englund'un Carcass Heartwork ton videosu ile bu pedal tekrar bir meşhur oldu. İngiliz yapımı ilk versiyonlarını Reverb'de 600 usd ortalamaya ittirmeye çalışıyorlar. Oradan rayiç belirledi sanırım. Doları da diğer sene sonu tahmini diye 41,6 almış.
Yalnız bu yolladığınızreissue modeli, orijinal versiyonlar durumuna göre 500-600 dolara kadar çıkabiliyor.600 dolara satıldığı falan yok bu pedalın. Aşağıya örnek link bırakıyorum bahsettiğiniz siteden. Aktüel fiyatlar 120 160 dolar arası geziyor.
Türkiye'deki satan kişi gibi 900 dolar değil bu pedalın değeri 🙂
Marshall The Guv'nor Reissue | Reverb
Reverb is a marketplace bringing together a wide-spanning community to buy, sell, and discuss all things music gear.reverb.com
Evet reissue modeliymiş ama bir şeyi değiştirmiyor. Aşağıda gördükleriniz reissue değil. Konan değerler ise reissue ile aşağı yukarı aynı.Yalnız bu yolladığınızreissue modeli, orijinal versiyonlar durumuna göre 500-600 dolara kadar çıkabiliyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tleri-92-japanes-jackson-pro-1132172546/detay
bilen bilir, bilenler bilmeyenlere anlatsın
Alana şimdiden hayırlı olsun, almayana da yazıklar olsun 😂https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tleri-92-japanes-jackson-pro-1132172546/detay
bilen bilir, bilenler bilmeyenlere anlatsın
Alana şimdiden hayırlı olsun, almayana da yazıklar olsun 😂
Taş patlasa 30 a anca gider, bu piyasada taş da kolay kolay patlamıyor gerçi
Işte ben de taş patlasa çatlasa anca diyorum ki ne çatlıyor ne patlıyor.Hocam çok iyimsersin, bence bu beyaz güvercine 12-13 binden 1 TL fazla verilmez. Yeniden boyanmış edilmiş vs, çok özellikli bir model değil malesef.
Hocam çok iyimsersin, bence bu beyaz güvercine 12-13 binden 1 TL fazla verilmez. Yeniden boyanmış edilmiş vs, çok özellikli bir model değil malesef.
Ya hocam ne 30'u millet kafayi yemis. Satamiyorlar ve cok garip bir yanilgiya dusmusler gercekten o fiyatlarin ettigini de dusunuyorlar. Bu ay 20'den Hamer USA aldim. Satmak isteyen satilacak fiyata koyuyor. Su an bir kac gitarin sahibiyle de gorusuyorum denemeye gidecegim. Hepsi de duzgun fiyatli. Bunlar gitarlarin tursusunu kursun. 😀Alana şimdiden hayırlı olsun, almayana da yazıklar olsun 😂
Taş patlasa 30 a anca gider, bu piyasada taş da kolay kolay patlamıyor gerçi