Buyrun burdan yakın. Daha ana sayfada muhabbeti dönen gitar 🙂 Okunmuş üflenmiş olduğu için fazla zaar. Adamın biri de sormuş haklı olarak niye fazla diye, cevaba bak; beklemek istemeyen için diye. Sanırısın Mars'dan geliyor gitar.
Aynı gitara 10 bin yazanı gördüm 🙂
Buyrun burdan yakın. Daha ana sayfada muhabbeti dönen gitar 🙂 Okunmuş üflenmiş olduğu için fazla zaar. Adamın biri de sormuş haklı olarak niye fazla diye, cevaba bak; beklemek istemeyen için diye. Sanırısın Mars'dan geliyor gitar.
İsmi lazım değil, artık yaşı geçkin bir eski ünlümüz ("has been"...), kadınların sokakta taytla gezmesini eleştiriyordu sosyal medyada, sonra birisi de ona "(iyi de) hanımefendi, sizin p..rnonuz var" dedi, herhalde orada mesele bitti 🤣Aynı gitara 10 bin yazanı gördüm 🙂
dolar enflasyonunu hesaba katmış ondan 🙂Bu da iyiymiş. Çin malı Charvel.
Bundan sonra "keyfi ilan" , "tok satıcı" gibileri cimer'e şikayet etmek lazım.
Böyle yaparak akılları sıra kıymetli bir ürün satıyorlar hissi uyandırmaya çalışıyorlar ben en çok ona sinir oluyorum. Senede bir kişi arar oda yanlışlıkla bu arkadaşı.Bu da iyiymiş. Çin malı Charvel.
Bundan sonra "keyfi ilan" , "tok satıcı" gibileri cimer'e şikayet etmek lazım.
Bunları itin dötüne sokmak lazım tabiri caizse. Soru Sor ile yazdığımız sorular herkes tarafından görülebilmekte.Böyle yaparak akılları sıra kıymetli bir ürün satıyorlar hissi uyandırmaya çalışıyorlar ben en çok ona sinir oluyorum. Senede bir kişi arar oda yanlışlıkla bu arkadaşı.
Yerli ve milli aynı zamanda ileri görüşlü küçük ithalatçılarımız iş başında.https://shbd.io/s/d0DwA8lw
https://shbd.io/s/V9qX4O1f
yine de şahlanıyor amaaaan
kolbaşının yandım da kıııır atı
yeni yerli ve milli milli mesleğimiz: üretmeden, değiştirmeden, geliştirmeden sadece alıp aynı haliyle daha yüksek fiyattan satmaya çalışmak. eskiden araba al satçıları bile arabayı tamir ettirir pasta cila yaptırır detaylı temizletir öyle satardı ama enflasyonun yarattığı bu ahlaksız düzende insanlar hiçbir şey yapmadan sadece alarak ve üzerine hiçbir şey katmaksızın aynı şekilde satarak kâr edebileceklerini düşünüyorlar. meseka tüm birikmişi üstüne kredi çekip, bayi fiyatı üstüne elden 100 bin daha verip egea alan memurlar. ellerinde patladı tabii. çünkü inanılmaz asalak ve ilkel bir gelir beklentisi.
Bu yine masumane bir ilan bence. En azından sıfırının altında bir fiyata bırakıyor🙂 Bakın bu ilanda savunma sanayinde çalışan bir arkadaşımız, sıfırı zuhal'de 22000 tl, thomann'da da 460 euro olan gitarı 28500 tl'ye acil olarak satışa sunmuş. Herhalde 500 tl'lik pazarlık payı bırakmış (sünnet).Headrush Mx5. Sıfırı 17 bin TL.
İkinci el. 16 bin TL.
Sahibinden üzerinden prosesör satmaya çalışan arkadaşlara ekstra bir Şark kurnazlığı testi mi yapılıyor? Bu ne yahu... Adamlar son nesil prosesör fiyatına 15 senelik cihaz satmaya çalışıyor, öbürü çıkıp sıfırı fiyatına prosesör satmaya çalışıyor. Biri de sormuş en son kaça olur diye...
"Rahatlıkla bütün müzik türlerini çalabilirsiniz."Bu yine masumane bir ilan bence. En azından sıfırının altında bir fiyata bırakıyor🙂 Bakın bu ilanda savunma sanayinde çalışan bir arkadaşımız, sıfırı zuhal'de 22000 tl, thomann'da da 460 euro olan gitarı 28500 tl'ye acil olarak satışa sunmuş. Herhalde 500 tl'lik pazarlık payı bırakmış (sünnet).
Ben artık son zamanlarda abartı olmayan bir ilana pek rastlamıyorum. 10 ilandan en fazla 2-3 tanesi normal olur hale geldi.