Eski zoom processorlerinin bir çoğunun fahis fiyatlarla satılmaya çalışıldığını görüyorum. Çok ilginç. Hatta me90 dan pahalı me80ler ve gx100den pahalı gt100 lerde mevcut.
Bilen bilir..
Gitarımız demiş. Herhalde hisseli gitara girmiş😬
Hem abartı hem şüpheli. 82 yılı demiş seri no 91 yapımı olduğunu gösteriyor muhtemelen amerikan standart modeli şunun aynısını: https://reverb.com/item/80927601-fe...atocaster-natural-tbx-1991-sn-n1-009127-03-25
Bu işin ticareti üzerine işletmesi olduğunu söylemesi de ekstra güven verdi "garantisi benim abeee"Gitarımız demiş. Herhalde hisseli gitara girmiş😬
Aynı paraya Reverb'den aynı aletten 2 tane alabiliyorum, üstelik biri ABD diğeri Avustralya'dan geliyor.
Böyle insanlar da olmasa kim güldürecek bizi 😃
Çok eski bi ilan aslında. Sadece benim bildiğim bi 3 senesi vardır. Aradığınız zaman prosesörü ballandıra ballandıra anlatıyor arkadaş. 'Abi ben sadece sormuştum ehe' demenize izin bile vermiyor 😀 .
Böyle insanlar da olmasa kim güldürecek bizi 😃
Asıl sen şuna bak, Ampero 2 stage gelmiş:Güzel bir pazar günü yine karşınızdayız. Kafalar pırıl pırıl.
Hotone Ampero mini. Sıfır fiyatı 10850 TL.
Hotone MP-50VN Ampero Mini (Vanilla) Amp Modeler & Effects Processor, (9V Adaptör Dahil) Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Hotone MP-50VN Ampero Mini (Vanilla) Amp Modeler & Effects Processor, (9V Adaptör Dahil), HOTONE ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Satı sitedeyiz. "Türkiye'ye gelmemiş henüz" Ampero Mini. 16 bin TL. Yerseniz.
Mesaj attım arkadaşa. "Bir yanlışlık olmuş herhalde, Zuhal Müzikte satış fiyatı böyle" dedim. Merakla bekliyorum.
Güzel bir pazar günü yine karşınızdayız. Kafalar pırıl pırıl.
Hotone MP-50VN Ampero Mini (Vanilla) Amp Modeler & Effects Processor, (9V Adaptör Dahil) Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Hotone MP-50VN Ampero Mini (Vanilla) Amp Modeler & Effects Processor, (9V Adaptör Dahil), HOTONE ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Mesaj attım arkadaşa. "Bir yanlışlık olmuş herhalde, Zuhal Müzikte satış fiyatı böyle" dedim. Merakla bekliyorum.
Aynı şeyi düşünüyordum🙂 Bu arkadaştan duacıyım. Çünkü sayesinde Hotone distribütörünün Zuhal olduğunu ve Stage II'nin geldiğini görmüş oldum 🤣Asıl sen şuna bak, Ampero 2 stage gelmiş:
Hotone MP-380 Ampero II Stage Amp Modeler & Effects Processor, (18V Adaptör Dahil) Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Hotone MP-380 Ampero II Stage Amp Modeler & Effects Processor, (18V Adaptör Dahil), HOTONE ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Zuhal' de tanıdık var indirim isteyen yazsın.Asıl sen şuna bak, Ampero 2 stage gelmiş:
Hotone MP-380 Ampero II Stage Amp Modeler & Effects Processor, (18V Adaptör Dahil) Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Hotone MP-380 Ampero II Stage Amp Modeler & Effects Processor, (18V Adaptör Dahil), HOTONE ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Abi şaka gibi. 🙂 ben bu elemana gittim 16.000 iken 9000 teklif ettim ama kabul etmedi bilerek fiyat şişirmişti. Ben de gittim 9000 civarlarından sıfır aldım.Güzel bir pazar günü yine karşınızdayız. Kafalar pırıl pırıl.
2. el bir GE300 lite ile kıyasla Stage II'nin çok daha iyi olduğunu düşünsem (aradaki fiyat farkı devasa çünkü; 13 bin - 33 bin...) alacağım ama kendimi buna ikna edemiyorum🙂 Stage II fiyatına Boss GX-100 var. Eh yani... Tek eksisi ağırlığı... Yoksa Boss ile Hotone kıyas kabul etmez marka olarak.Abi şaka gibi. 🙂 ben bu elemana gittim 16.000 iken 9000 teklif ettim ama kabul etmedi bilerek fiyat şişirmişti. Ben de gittim 9000 civarlarından sıfır aldım.
Hotone almak isteyen varsa Zuhal' de tanıdık var foruma özel yardımcı olurum bu arada. 🙂 bu konuda başlık açacağım zaten.
An itibariyle fiyat 9000 TL. 🤣Abi şaka gibi. 🙂 ben bu elemana gittim 16.000 iken 9000 teklif ettim ama kabul etmedi bilerek fiyat şişirmişti. Ben de gittim 9000 civarlarından sıfır aldım.
Hotone almak isteyen varsa Zuhal' de tanıdık var foruma özel yardımcı olurum bu arada. 🙂 bu konuda başlık açacağım zaten.