Hahah tren kaçtı 🙂
Hahah tren kaçtı 🙂
Peki Ampero mini nasıl?Abi şaka gibi. 🙂 ben bu elemana gittim 16.000 iken 9000 teklif ettim ama kabul etmedi bilerek fiyat şişirmişti. Ben de gittim 9000 civarlarından sıfır aldım.
Hotone almak isteyen varsa Zuhal' de tanıdık var foruma özel yardımcı olurum bu arada. 🙂 bu konuda başlık açacağım zaten.
Yarın gelecek ve deneyip yazarım, Headrush' tan sonra nasıl olacak bakalım.Peki Ampero mini nasıl?
Denediniz mi?Yarın gelecek ve deneyip yazarım, Headrush' tan sonra nasıl olacak bakalım.
Zoom 9.2tt, gerçekten talihsiz bir cihaz. Devasa ve sağlam yapılmış, çok özelliği var ve aslında kullanışlı şeyler de var içinde. Ama artık demode bir cihaz ve çok hantal. Öyle bir cihaza insanlar düşük fiyat koymak da istemiyor. Ama GE300 Lite dediğimiz cihaz (içinde yok yok) 13-15 bin TL bandında ikinci elde satılıyorsa, bu cihaza 5 basamaklı fiyat konması gülünç olur. 200-250 dolar bandında bir şey makul olur. Biliyorum, tuhaf geliyor, çünkü vaktiyle çok pahalı bir cihazdı.
jackson ps2 için biraz fazla istemiş.
Bu arada 30000tl'lik zoom 9.2tt ilanını gördüm, bende bu profesörden var, kaça gider hiçbir fikrim yok kullanmıyorum uzun süredir. Ne kadardır ederi fikri olan var mı?
PlayStation 2 satıyor PlayStation 6 fiyatına, çöp gibi gitar. Alan kişi en az 3-5 de masraf yapacak ki çalınabilir duruma gelsin
jackson ps2 için biraz fazla istemiş.
Bu arada 30000tl'lik zoom 9.2tt ilanını gördüm, bende bu profesörden var, kaça gider hiçbir fikrim yok kullanmıyorum uzun süredir. Ne kadardır ederi fikri olan var mı?
biraz fazla
Hocam bu bir şey mi gitar kablosuna 3.500 TL istemiş hay maşallah
Kablo fiyatı normal, Mogami kablolar pahalı.Hocam bu bir şey mi gitar kablosuna 3.500 TL istemiş hay maşallah
Hocam saf-i altın mı bu kablolar 3.500 bilmiyorum sahneye de çıksam vermezdim sanırsamKablo fiyatı normal, Mogami kablolar pahalı.
Bende öyle düşünmüştüm ta ki kablonun sesini duyana kadar.Hocam saf-i altın mı bu kablolar 3.500 bilmiyorum sahneye de çıksam vermezdim sanırsam
ilan özeti:Sırf bu arkadaşı paylaşabilmek için yıllar sonra turkrockta yeni üyelik açtım. 🙂
Satıcı açıklayıcı ve linklerle dolu mesajlarımı komik savunmalar ve inkarlar ile cevapladı. Ondan bu açıklama şovu kendisinin. İlk ilanı da silindi.
Gitarın ısrarla İtalya üretimi olduğunu ve internette 600-700 dolar bandında satıldığını iddia ediyor. Kendisinin ayrıca Peavey amfi ve Zoom prosesör ilanları var ki evlere şenlik. Nitelikli dolandırıcılığa selam çakıyor.
İlanı şikayet yiyip kapandıkça yenisini açıyor. Kazık atacak birini bulmaz inşallah. Sözde 30 bin vermişler reddetmiş. Gitarın avrupa distribütörlerinde fiyatı 150-250 euro arası değişiyor. 🙂ilan özeti:
uyarmadı demeyin bu ilan kaçmaz, seneye 10 katı olur bu fiyatlar. türkçe nasıldı? bu ki ayrı mı bitişik mi? bağlaç edat falan ama gitar İtalyan, anasının babasının nüfus kaydı mevcuttur, melez İtalyanlarla karıştırılmasın. quanto viene? ebayde 550-700 birim (hangi birim sürpriz olsun) ama burda 45k altı alamazsınız, uyarıyorum denemeyin, bu fiyat altı almayı denemeyin emeğinize yazık olur.
(zorlasam benim eski zoomg3x i 20 den satabilir miyim acaba?)
Zoom prosesör ilanları var ki