Slash bilse elinde ne var ne yok getirip Türkiye'de satar...sarı sitede kendisi reverbte fiyatı ortalama 800 dolar olan, zamanında 600 dolara bir abimin alıp türkiyede de sattığı bir amfiyi siteye tam olarak iki katı bir fiyata böyle bir ilanla koymuş.
fiyatın böyle olduğunu sorunca da "o fiyata bulursan al, istediğim fiyata koyarım sanane" dedi ve engelledi. reverb ilanı da vardır. tamam ülkemizdir, kârdır, vergidir dersiniz ama 2 tane alıp 1 tanesini bedavaya çıkarmaya daha çok benziyor bu ilan.
Hangisi daha kötü bilmiyorum.Sıfırından yukarı fiyat çekenler mi yoksa yarı fiyatına koyduğumuz gitarın da yarı fiyatını teklif edenler mi ?Slash bilse elinde ne var ne yok getirip Türkiye'de satar...
Bir de TAKAS YOK diye koca puntolarla yazmanıza rağmen gevşek gevşek takas teklifinde bulunanlar var. Hele 2-3 kişi var ki her ilanın altına takas teklifi yazıyorlar 😂Hangisi daha kötü bilmiyorum.Sıfırından yukarı fiyat çekenler mi yoksa yarı fiyatına koyduğumuz gitarın da yarı fiyatını teklif edenler mi ?
Dövmeci arkada, yukarıda bahsi geçen Ülkü E. Ve bir de Fender Telecaster Jim Root var, neredeyse tüm gitar ilanlarının altında takas teklifi yapmışlar 😁İlandaki ürüne karşılık dövme yapmayı öneren kişi bir tek benim ilanlarıma ilgi duyuyor olamaz değil mi? Mutlaka size de sormuştur diye umut ediyorum 😆😆😆
Bu arada Ulkuye ben olur dedim dönüş yapmadı.Dövmeci arkada, yukarıda bahsi geçen Ülkü E. Ve bir de Fender Telecaster Jim Root var, neredeyse tüm gitar ilanlarının altında takas teklifi yapmışlar 😁
ürünü özel yapıma eklemiş açıklamaya da gibson manyetikleri takılı yazmış. gibson diye yutturacaktı birkaç gün önce.Bunu mutlaka birileri görmüştür diye sayfaya baktım hemen ama kimse henüz paylaşmamış....
Ben senin Usa Srv imzalı Fender Strat'ına Sx gitar takası öneriyorum gardaşım üstüne bi tane dürüm ısmarlarımBir de TAKAS YOK diye koca puntolarla yazmanıza rağmen gevşek gevşek takas teklifinde bulunanlar var. Hele 2-3 kişi var ki her ilanın altına takas teklifi yazıyorlar 😂
Gitar güzel, bence ederinin az üstünde fakat satan arkadaş mevzuya hakim değil.
abi burada mı ne ? açıklamayı değiştirmiş hemde 95 ten 78 e hızlı bir indirime gitmiş😆
asıl soru bu amfide hiç Radiohead çalınmış mıdır?Öyle deme Ağbi, bunun tonu oturmuştur 😁
Geçen macbook bakıyordum. Rastgele bir ilana girdim altına baktım yine Ülkü E. dedim acaba sahibinden hata mı verdi. Cidden onun altına bile yazmış. Apple kullanan arkadaşlar şimdiden gözünü alıştırsın 🙂Ülkü isimli bir tanesi var bot olduğunu düşünüyorum. Her ilana manüel girip takas açıklaması yazmak nasıl bir işsizlik anlamıyorum.