Abartı Ilanlar

Abi Petrucci'ninki 23müş. Saniyede çaldığı nota yani 😀
Şaka maka millette 3er 4er tane ibanez jpm olunca bize kalmamış. Adam çalmasa da gitar biriktiriyor b0h varmış gibi.
Kafayı jpm ile bozmuş durumdayım. Hayır param da yok bi de 😀😀😀😀😀
Ben 24 biliyorum, perde sayısı yani. 😂😂
Artırıyorum, 25.5 inç yani 64.8 cm imiş aslında.
Gerçi birşey değil. Bağzılarında 28 inç var 😂
Biraz daha spekülayon yaparsanız Rena Yenge forumu basacak.

Not: Sizlerden olmasa da, "Rena kim" diye sormaya cüret edecek cahil cühela çıkacaktır illa ki.

İlgili ekşi sözlük entrisinden bir demet:

"rena sands iken, yani bundan 25 sene önce kendisinin gitarlarını çaldığı meanstreak diye bir heavy metal grubu varmış kızlardan oluşan. hatta marlene portnoy da marlene apuzzo adıyla yine gitardaymış. hatta ve hatta myung'ın karısı lisa da o grupta basçıymış. 25 sene önce berklee müzik okulunda üçünüze üçümüz bayram etsin çükümüz geyikleri döndüğü aşikar."

Kaynak:

Walla kimse kusura bakmasın başlarım Via'ına da. Hiçbir gitara 10 bin dolar vermem. Para kolay kazanılmıyor. Avantadan gelen bir para bile olsa vermem yine.
👏👏👏
Vai'nin gitarı alınca Vai gibi çalıcaz mı?
Zeki Müren'de bizi görecek mi ?.

sen şuan kendin ve maddi durumun olarak vermezsin ama ben Türkiye'nin en zengin insanı olsaydım bile ne o İlandaki gitara 500 bin TL, nede yurtdışınakine 13 bin dollar, nede Vai veya Satriani puştunun bizzat kullanmış olduğu ibaneze bile vermezdim.
Hiçbir gitar 10 bin dollardan fazla edemez/etmemeli dünyanın en iyi luthieri yapmış olsada çünkü dediğin gibi PARA KOLAY KAZANILMIYOR.
Amerika'da yaşayan bi Amerikalı için bile 10 bin dollar bi gitar için büyük para.

Vai Signature imiş, 13 dollar imiş.
Bide şahsi kullandığı olsa yanına yaklaşılmaz.

Bide bu Satriani'nin (ikisini de sevmem, dinlemem bu arada) Vai'nin ibanez firmasından gitarın reklamı için aldıkları paradan kimse bahsetmiyor.

Ben hayatımı müzikten kazanan prof bi müzisyen değilim ama imkanım el vermiş olsaydı, 5 bin dollara yekpare U.S.A Jackson solist serisi almak varken kalkıp 30 yıllık ıhlamur kasa Japon malına 500 bin TL verecek kadar keriz de değilim.

Yabancı gitarist fanatikliğim yok ama olsaydı Michael Angelo, Malmsteen, Michael Romeo gibi adamlar varken
kendini beğenmiş Satriani ve Vai'nin esamesi okunmaz.

İmkanım olsa Serdar Öztop'un gitarına 10 bin dollar verirdim ama Vai'nin ki benim için bişey ifade etmiyor.

Buralara kesinlikle katılıyorum

Şuna maalesef hiç katılmıyorum. Artık sahibindendeki aynı mevzular reverbde de başladı. Yok onun ellediği gitar yok onun imzaladığı gitar yok onun sattığı gitar yok anısı var vs vs.
Abinin ilandaki ibanez 10th jem 13.895 dolar yapıyor. Bir gitar kolay kolay 13k dolar etmez. Hele de 2. el ise.
Aynı sitede birkaç sene önceki satılmış ilanlara bakarsanız aynı gitarın muhtemelen 3-4 kat ucuza satıldığını görebiliyorsunuz.

2008'de bi tanıdığım işlettiği kafeye gelen 2 liseli kız birer tabak makarna yiyip hesabı ödemek için sorduklarında fiyata çok şaşırmışlar " Ayyyy ne kadar ucuzzz" deyip gitmişler ve bidaha da gelmemişler.
Yani 5 katı fiyat çekilse o zaman hep gelirdiler, çünkü çok para harcamak ile elit tabaka olunuyor kimilerine göre.

Çorlu'da eskiden sahaf kafe adlı bi yer vardı duvarları mutfağı dökük, masa örtüleri sigara yanığı leş ama iki eski kitap koyunca sahaf kafe ayağına gençleri iyi soyuyordu kahve tost falan.

Bu Japonlar da ürettikleri gitarın fiyatını yükseltince bu işin kompedanı olan amerikay'ı yakalayıp ve hatta geçtiklerini sanıyorlar galiba.

Geri