Ben konuştum pedalların tanesine 150 istiyor (sıfırı bile daha ucuz ) 😀 amfi takası sordum piyasada çanta amfiler 100 120 sıfırı diyor kesin düğüncü 😀Çok merak ettim ilan detaylarını , arasam mı bilemedim 😀
Fitrinlik alet 😀
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-muzik-aletleri-181219436/detay
Ben konuştum pedalların tanesine 150 istiyor (sıfırı bile daha ucuz ) 😀 amfi takası sordum piyasada çanta amfiler 100 120 sıfırı diyor kesin düğüncü 😀
Bide ölü seven
Düğüncüler böyle yapacak bişey yok bi keresinde de mooer comp. Satarken aramıştı biri tutturdu reverb var mı bunda yok abi şu işe yarıyor diyorum yine yani reverb yok mu diye tersten sorup teyit ettiriyor 😀150 TL mi... 😵 Mydukkan'da 136 TL civarı 😀
gitar hakkında bir şey dememiştim orjinalliği ve ederini tartışmak beni aşar satıcı güvensiz biri de demedim,başka forumlarda insan kazıklamış da demedim.cem tektek alışveriş yapmış ama uyuşmuşlar da demedim,bu açıklamalarınızı bir kenara koyarsak.10bin lira değerinde bir gitardan bahsediyoruz sonuç olarak alırken gigbagle alsa bile taş gibi bir hardcase ile verilmesi gerekir,sonuç olarak 10bin lira ödeyecek alıcı.rakam bu denli yüksekse 200-300 liralık küçük detaylarla uğraşmayacan kardeşim.Bence gayet normal bir durum. Bir terslik görmedim burda, gitarı alırken hardcasesiz almış olabilir. Kaldı ki bu satıcı arkadaş bir çok forumda güvenli işler yapmış biri diye hatırlıyorum. Hatta bir keresinde bende alışveriş yapacaktım uyuşmadı zamanlama, olmadı.
gitar hakkında bir şey dememiştim orjinalliği ve ederini tartışmak beni aşar satıcı güvensiz biri de demedim,başka forumlarda insan kazıklamış da demedim.cem tektek alışveriş yapmış ama uyuşmuşlar da demedim,bu açıklamalarınızı bir kenara koyarsak.10bin lira değerinde bir gitardan bahsediyoruz sonuç olarak alırken gigbagle alsa bile taş gibi bir hardcase ile verilmesi gerekir,sonuç olarak 10bin lira ödeyecek alıcı.rakam bu denli yüksekse 200-300 liralık küçük detaylarla uğraşmayacan kardeşim.
Merak ediyorum acaba bu arkadaşa bu aleti 2200 liraya kim sattı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-line-6-pod-x3-live-182042569/detay