Evet o ex-50 orijinal...
Ne var kardeş? insanları uyarmak suçmu? bak işine gücüneBu üye buradaki ilanları da baltalamayı sever.Eski nicki chrisbroderick'ti,kirkhammett olarak yeni hesapla gelmiş.Böyle giderse yöneticilerin de dikkatini çekecektir.Hatta yöneticilere sesleniyorum dikkat ediniz lütfen.Saygılar.
Kimi karalamışım? sahte ilana karşı uyarıyoruz.boş yapma kardeş hadi.Burada ''kardeş'' gibi,''ne var kardeş'' gibi hitap tarzlarını kullanmıyoruz.Üsluba dikkat edelim.Saygı,sevgi çerçevesinde forumda paylaşımlar yapalım.İnsanları karalamak üzerine işler yapan bu forumda barınamaz.Böyle devam edersen çok yakında farkedersin. 🙂
Bilemicem hocam 😀çinliler ex50 nin sahtesini yapmaz bence yaptılar mı pahalı modelleri yapıyolar.ayrıca yaptılarsada ex50 nin sahtesi orjinalinden daha kaliteli olabilir belki 😀
+1 epiphone çakmasını yapmış adamlar fena olmamışçinliler ex50 nin sahtesini yapmaz bence yaptılar mı pahalı modelleri yapıyolar.ayrıca yaptılarsada ex50 nin sahtesi orjinalinden daha kaliteli olabilir belki 😀
Genelde gibson fender epiphone çakmalarını yapıyolar 😀 Gibsun gibi yada Chipson+1 epiphone çakmasını yapmış adamlar
Sormayalım artık 🙂PRS gitarlar hakkında pek bilgim yok dostum . Bana Ibanez ESP LTD sorucaksın 😀
Bağlamacılar arası birbirlerine "iteleme" mevsimi başladı. Dod Stereo Phaser "Lesli" Ebay'de 40 dolar 😀
55869 eklentisini görüntüle
Google translate 😀😀Doğru yere mi attım bilmiyorum ama aynı benim google ingilizcesi gibi ilan.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...n-1992-jackson-stealth-ex-pro-219797630/detay
Google translate olsa yine iyi memetali çevirisi resmenGoogle translate 😀😀