Artık tamam çalmıcam dedin sonra yine çaldım yani çaldım çalmamış olsam neyse ama çaldım 🤣
Artık tamam çalmıcam dedin sonra yine çaldım yani çaldım çalmamış olsam neyse ama çaldım 🤣
Burdanda anlıyoruz ki Humbucker, active, high output falan yalanmış. Bir gitarın metal müziğe yatkın olması tamamen rengi ile alakalıymış. Siyah gitarlar metale uygundur...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu elemalar dükkan işletiyolar bide💩
Kumsal Müzik müzisyenleri coşturuyor..Taner abimiz güzelliklerine devam ediyor bakıyoruz... ROCK IN...
Eski 3110 - 5110 ları yastık altından çıkartmanın zamanı gelmiş demekki 😀😀Sony Ericsson R380 World Cep Telefonu sahibinden.com'da - 212488959
Daha neler görücez bakalım..
Artık sinir oluyorum bu ilanlara iyice, direk mesaj atıyorum. Sahte, abartı ötesi dolandırıcılık niteliğindeki tüm ilanlara. Belki utanır da kaldırır ilanı diyerekten.
57054 eklentisini görüntüle
iyi yapmışsınız hocam ...ama bunlar öyle kolay kolay vazgeçmezler .. hep derim sahibinden de bi yorum köşesi olmalı diye
Büyüklü küçüklü 8 sticker var, 8 sticker 1000 liraya yakın ediyorsa vay halimize.Bir de cevap verdi.... BAYA DA PİŞKİN.
57070 eklentisini görüntüle
İsteyene ifşa da edebilirim Facebook'tan. Madem bu "BEYFENDİ" insanları koyun olarak görüp dolandırmaya çalışıyor.
baba yadigarı şimdi ben aldım daha üstünü almak için satıyorum amma da yadigarmış doğrusu.