B
breezy232
Eur son 1 ayda %6 değer kazandı dolayısı ile bu fiyatlar
Dostum gitar 3,06 kur ile 2700 TL, orijinal Fender case 600 TL Total 3300 TL... 800 TL indirim var burada neyi yanlış bu durumun? 🙂
Eur son 1 ayda %6 değer kazandı dolayısı ile bu fiyatlar
Dostum gitar 3,06 kur ile 2700 TL, orijinal Fender case 600 TL Total 3300 TL... 800 TL indirim var burada neyi yanlış bu durumun? 🙂
Yahu renk farkından ötürüdür. Neyin sidik yarıştırması bu anlamış değilim.
Ben daha onceki 2 gitar alisverisimde magazadan nakit alimda do-re muzik'ten internet'deki inakit fiyatlari uzerinden ek olarak %10-12.5 arasi indirim aldim.
1250 TL'ye TS9DX, yalnız TS-9 modu için TS808 devresi yerleştirmişler pedalı açıp. Nasıl oluyorsa o...
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...808-tube-screamer-meraklisina-209275137/detay
Bildiğim kadarı ile analogman modları bu şekilde oluyor...Diğer ilanlarına bakılırsa müzisyen biri arkadaş, ilan büyük ihtimalle doğrudur; ama müzisyen biride orjinal 808 içini çıkarıp 9dx e ne diye takar anlamak mümkün değil..
Gitarın replika olduğu belirtildiği için sahte gitarlar başlığına değil de, abartı ilanlara koymak istedim.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İlgimi çeken nokta, adamlar sahtesini üretirken sanırım maun harcanmasın diye akçaağaç kullanmışlar 😀
Valla dediğine göre gövde akçaağaç abi 😀Zakklar'ın sapı akçaağaçtır normalde. Gövde de akça ise iyiden iyiye superstratvari bir gitar olur 😀
Valla dediğine göre gövde akçaağaç abi 😀
yok yok içerik yüzünden ekledim 🙂 olaya en yakın başlık da burasıdır diye, eğer ilan sahibi aramızdaysa selamlar ! 🙂Sıfırı do-re'de 2600 TL. Fiyat abartı değil bence. Ama ilanın içeriği gülümsetmişti 🙂 Adam olmayan şeyleri yazmamış, başa gelen şeyler bunlar 🙂
takas teklifleri adamın canına tak etmiş,belli. 😀http://www.sahibinden.com/ilan/alis...n-godin-redline-3-trans-amber-226863009/detay
elinde çimento mikseri vs olup da gitarla takas etmek isteyen olursa kaçmaz fırsat