İlk mesaj konusunda yorum yapamayacağım çünkü piyasa fiyatlarıni vs. bilmiyorum. Ama ikinci mesajı atan arkadaş gayet kibar bir şekilde teklif yapmış verdiği teklifi begenmeyebilirsiniz ama cevabı hayır olmaz değildir. Malesef önerdiğiniz fiyat çok düşük falanca fiyattan aşağı düşünmüyorum yazarsanız karşıdaki arkadaş da belki kabul edecek. Ama bana böyle cevap veren birinden değil istediğim fiyata bedavaya verse ürün almam. Paradan önce nezaketi on plana çıkartmamız gerek yoksa Irlandalı'dan dayak yiyen esnaftan bir farkımız kalmaz. Mesaj atan arkadaşlara en azından zaman ayırıp ilani okudukları için teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum.
Şimdiye kadar şişme Zodyak bot, kano - bildiğin kano, el Yapımı filigfsadff tablosu ve mikasa voleybol topuyla takas teklifi almışlığım var. Gelen absürt fiyat tekliflerini saymıyorum bile. Biz de alışveriş yapıyoruz, biz de insanlara fiyat teklif ediyoruz ama yol yordam biliyoruz. Çok sıkıldım bu işlerden artık tutamıyorum. Kimse kusuruma bakmasın..