Nedir bu memleket ekonomisinin dimebaglerden çektiği...Bir tane de benden olsun:
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...l-concrete-sledge-custom-shop-259754073/detay
Yine Dimebag 🙂
Normal fiyatı: 700-1300 $ arasında giden bir gitar 🙂
🙁 🙁 🙁
Nedir bu memleket ekonomisinin dimebaglerden çektiği...Bir tane de benden olsun:
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...l-concrete-sledge-custom-shop-259754073/detay
Yine Dimebag 🙂
Gerçekten de öyle.. Yakında David Bowie akustiklerini görebiliriz fahiş fiyatlarla 🙂Nedir bu memleket ekonomisinin dimebaglerden çektiği...
🙁 🙁 🙁
Benim de bi cort var, piyasası 550-700 ama, ben yaklaşık 8797621635 istiyorum.Gerçekten de öyle.. Yakında David Bowie akustiklerini görebiliriz fahiş fiyatlarla 🙂
hayda! David Bowie de ölmüş yeni öğrendim.David Bowie'nin neyi meşhurdu??Ondan stoklayıp 56 katına satalım.Akıl bizde de var.Gerçekten de öyle.. Yakında David Bowie akustiklerini görebiliriz fahiş fiyatlarla 🙂
Bu limitli üretimde ve headstock yapısından ötürü Jackson ile davalık olan gitar değil mi ?Bir tane de benden olsun:
Yine Dimebag 🙂
Dean Dimebag Darrel Concrete Sledge | eBay
Bu limitli üretimde ve headstock yapısından ötürü Jackson ile davalık olan gitar değil mi ?
Öyle bir gitar ve dava yok maalesef..Bu limitli üretimde ve headstock yapısından ötürü Jackson ile davalık olan gitar değil mi ?
Öyle bir gitar ve dava yok maalesef..
Dean Guitars'ın hep yaptığı şey: Kore'de sözde limitli üretim yaptırıyorlar, 250 tane 333 tane 1000 tane gitar ürettiriyor sonra bunları limited diye satıyor.. Yerseniz. Ama millet bu sefer yememiş olacak ki aynı gitarı geçtiğimiz dönemde 599$'a bile satıldığını gördüm reverb.com sitesinde..
Link verdim buradan herkes görebilir normalde ne kadara gidiyor:
Dean Dimebag Darrel Concrete Sledge | eBay
Dimebag'in kullandığı gitar davalık olmuş Dime'ın elindekine bakarsanız görürsünüz davalık bir olay var mı yok mu.Bu bilgiyide dimebagin gitarları uzerıne bır facebook katalog hesabı olan arkadaşımdan öğrenmiştim.Ancak o gitarla sözkonusu gitar farklı bu konuda haklısınız zaten dikkat ettiyseniz sormuştum ilk mesajda ama dediğim gibi dava olayı gerçek.Ondan ötürü bu ucube headstockla üretilmiş 🙂Davalık bir şey göremiyorum, jackson headstockına benzemiyor bile. 😀
Dimebag'in kullandığı gitar davalık olmuş Dime'ın elindekine bakarsanız görürsünüz davalık bir olay var mı yok mu.Bu bilgiyide dimebagin gitarları uzerıne bır facebook katalog hesabı olan arkadaşımdan öğrenmiştim.Ancak o gitarla sözkonusu gitar farklı bu konuda haklısınız zaten dikkat ettiyseniz sormuştum ilk mesajda ama dediğim gibi dava olayı gerçek.Ondan ötürü bu ucube headstockla üretilmiş 🙂
Dimebag'in kullandığı gitar davalık olmuş Dime'ın elindekine bakarsanız görürsünüz davalık bir olay var mı yok mu.Bu bilgiyide dimebagin gitarları uzerıne bır facebook katalog hesabı olan arkadaşımdan öğrenmiştim.Ancak o gitarla sözkonusu gitar farklı bu konuda haklısınız zaten dikkat ettiyseniz sormuştum ilk mesajda ama dediğim gibi dava olayı gerçek.Ondan ötürü bu ucube headstockla üretilmiş 🙂
Alakası yok denmiş şaka gibi.Göz var nizam var bu kadar zırt bir yorum olamaz.Ondan dolayı 2015'de gerçekten limitli üretilen usa üretimlerde dahi kullanılamıyor o headstock.dime'ın elindekinin de jackson headstockla alakası yok, esp'nin lawsuitten kaçınmak için kullandığı headstock'a benziyor.
alakası yok çünküAlakası yok denmiş şaka gibi.Göz var nizam var bu kadar zırt bir yorum olamaz.Ondan dolayı 2015'de gerçekten limitli üretilen usa üretimlerde dahi kullanılamıyor o headstock.
Şu iki tipte dahi "alakası yok" denecek kadar bir fark yok.Strat ile muz kafa karşılaştırılırken kullanılabilecek bir cümleydi o.Dean'in o kafayapısını Dimebag'in elindeki modelin aksine yakın zamanlarda olması lazım 25 tane üretilen usa tribute modeline dahi koyamadı.Bu bir kanıt değil ama gösterge olabilir.Araştıracağım bu konuyu yanlış bir bilgiyse doğrusunu öğrenmiş olurum ama şu alakası yok abesliğini ne değiştirir bilmiyorum :angelic:alakası yok çünkü
göz var izan var. dimebag'in elindeki gitarda esp'nin jeadstockının benzeri var, esp'ye dur bakalım dediler onlar da o şekilde yapmaya başladı. lawsuitlik bir durumda olmadı o değişiklikten sonra.
işte yok denecek fark sayesinde esp yıllardır o şekilde üretim yapabiliyor lawsuit olmadan.Şu iki tipte dahi "alakası yok" denecek kadar bir fark yok.
Alakası yok denmemeli o zaman 🙄 araştırıyorum çünkü aksi kanıtlanamıyor benim duyduğum olayın.Çok ciddi bir göstergede var.Ama gerçekliğide kanıtlanamıyor belkide sebepsizdir.nette birşeyler olacaktır elbette 91'de Dime'ın elindekinin farkı hakkında.işte yok denecek fark sayesinde esp yıllardır o şekilde üretim yapabiliyor lawsuit olmadan.
esp'nin jacksonla papaz olmadan önce ürettiği gitarlardan misal...
ML 79 Floyd - Trans Brazilia | Dean GuitarsNe Dimebag'miş arkadaş forumu birbirine kattı, kardeşi kardeşe kırdırdı resmen ölü haliyle 😀
Ne Dimebag'miş arkadaş forumu birbirine kattı, kardeşi kardeşe kırdırdı resmen ölü haliyle 😀