yav şuraya yazmayayım yazmayayım diyorum... bu adam neyine konuşuyor onu anlamıyorum ben, paralı fanboydan zerre öte bir adam değil bıdır bıdır bir şeyden anlıyor gibi konuşuyor. doldurmuş signature gitarları millete hava basıyor... te allahım.
şımartmayın şu adamı paylaştığı resimleri beğenip ilgi istiyor bakın benim gitarlarıma diye, bir şey çalabildiği de bir şeyden anladığı da yok gördüğüm kadarıyla. ufakken hayranı olduğu adamların gitarını toplayıp "gitaristcilik" oynuyor hepitopu.
Demek sen gitar paylaşınca hava basmak için paylaşıyorsun ? ltd, cort alanda paylaşıyor ? Forumda böyle bir engel olduğunu sanmıyorum, ama benim gitarları paylaşmış olmam seni rahatsız etmiş 🙂 olsun benim için sıkıntı yok çünkü ben kolleksiyonerim. alırken satan adamdan alamadığın detayları, gitarı aldıktan sonra öğrenir satacaksam bilerek satarım çünkü işim bu.
Kolleksiyonerin yaptığı iş elindeki ürünün detaylarını bilmesidir. Dünya piyasasında ederine kadar bütün detaylarını bilir ve onun topladığı ürünler pulda olabilir, anahtar da olabilir. yani bu durumlar bizim açımızdan böyledir peki dediğin gibi olsun ben signature gitarları doldurup senin dediğin gibi hava basıyorum, sende gitar çal olamaz mı herkes gitar çalacak diye bir kural yok ya 🙂
Çamur atıyorsun ama topladığım gitarları da görmezden gelememişsin hayırıdır? meraktan dimi? Senin dediğin gibi gitar çalamasam da ALTONA grubunun albümünü alıp, DEAD ONE isimli parçanın karşısında göreceğin isim, senin tabirinle gitar dan anlamayan ve çalmayı bilmeyen birine ait 😉