Google translate Barcelona yı Barselona yapmaz sanırım 🙂 yada hangi dilde yapar ?Direkt yabancı metni google translate ile çevirmiş arkadaş, çok mu üşenmiş acaba 2 cümle bir şey yazmaya..
Google translate Barcelona yı Barselona yapmaz sanırım 🙂 yada hangi dilde yapar ?Direkt yabancı metni google translate ile çevirmiş arkadaş, çok mu üşenmiş acaba 2 cümle bir şey yazmaya..
Bi de bu var 🙂
Bunu çözene gitarı bedavaya veriyorlar ::::''2007 Gerçekler Los Angeles gitar çalınır 2005 yılında Barselona'da bu gitar çaldı Richie Kotzen ve Scott Henderson biraz poiztrit imza olduğunu 🙂 ''
67814 eklentisini görüntüle
Bi de bu var 🙂
Bunu çözene gitarı bedavaya veriyorlar ::::''2007 Gerçekler Los Angeles gitar çalınır 2005 yılında Barselona'da bu gitar çaldı Richie Kotzen ve Scott Henderson biraz poiztrit imza olduğunu 🙂 ''
67814 eklentisini görüntüle
Gibson sahtelikten ağlıyor.
Bana, gitar tamamen orjinal görünmekte. Neresinde problem gördünüz? Benim kaçırdığım birşeylermi var gitar üzerinde? Anlıyamadım 🙂Aha...! hiç dikkat etmemiştim. Gibson bildiğin çakma...!
Bana, gitar tamamen orjinal görünmekte. Neresinde problem gördünüz? Benim kaçırdığım birşeylermi var gitar üzerinde? Anlıyamadım 🙂
Üzerine para bile kalabilir.Yahu tamam herşey iyi güzel de bu fiyata sıfır Fodera yaptırırsın be kardeşim yani bu nedir öeeeah.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...extreme-custom-hs-polimer-bas-257697834/detay
az da olsa pazarlık payı vardır dese tam olur 😕