Nesi komik geldi canım? Kore gitarı mı var bu işin? Gitarı ne kadara aldığın, ne kadara mal ettiğin ile alakalı fiyat durumları. Bu arada Yeşil olanın bir ikizini 3 hafta önce $2200, mavi olanı da $1500 den Ekim ayında sattım. Rakamları yazmam gerekmiyor ancak hani eleştirmeye çalışıyorsunuz ya, bilin diye yazdım. Alanlarda cahil cüvelek insanlar değil. Bizzat kendileri de Usa dan Amerikan ve kore olanını getirtmiş neyi ne kadara mal olduğunu bildikleri için alıyorlar. Bunların alıcısı senin gibi geyik olsun diye birbirine link atan insanlar değil!!
Bu linkten kore diyerek fiyatını beğenmemiş olduğun gitarın stok manyetikleri ile olan performansını dinle
Bu arada bu gitarın Amerikanı da var bende. Aralarında ciddi fiyat farkları var evet ancak Amerikanı serisine göre 3000-6000$ arası alıcı buluyor. Kore olanı da yine Amerika da 650-1100$ arasında satılıyor. Bu durumda Amerikan olanını da ilana koysam, farkı bir davranış göstermeyeceksiniz ki? Ancak Amerikan olanının da müşterisi hazır ben ''gel al'' dediğim de Yeşil olanı alan arkadaş kapımda bitecek. Bunları niye yazıyorum biliyormusun boş muhabbetler oluyor sizinkiler bende icriatta bulunuyorum ama siz yanlış kişinin ilanlarını karalıyorsunuz. Bu fiyata bu falan dediğinde bende hepsinin ödenen rakamları mevcut. Alıcısı da zaten bu gitarlara sahip ve bilmeyen benimle iş yapmıyor ama siz bilmeden neyi eleştirmeye çalışıyorsunuz? İşiniz mi yok? boş vakitlerde geyiğe sarmak için buraya link atmak adına kesene uymayan gitarları mı paylaşıyorsun?
Özetle geldisi ve gittisi belli olan bir malı sen burada ne maksatla eleştirmeye çalışıyorsun? 2015 kış aylarında bu gitarların siyah koresi (bana ait ilan) burada aynı şekilde eleştirilmişti. Biride çıktı arkadaşımdan aldığı benzer gitarı ''ben kaça aldım söylemeyeyim'' demişti. saçma olan şuydu o tr ye mağazası tarafından getirtilmiş bir gitarı son kullanıcısından almıştı ve onu benim yurt dışından getirttiğim gitarın fiyatı ile kıyaslamaya çalışmıştı. Bu çok saçma bir davranıştı. O gitarın sıfırını 97 senesinde Zuhal müzikten 850$ a almıştım. 2003 yılında o gitarı nakit ihtiyacım vardı 450$ a sattım. Bu gitarı 450$ a sattım diye benimde ebay de olan rakamları size atmam ''ne saçma kore gitara bu para isteniyor getirtmesi ile o 1000$'ı aşar'' dememden farklı bir durum olmaz! Bu arada sizin burada eleştirdiğiniz o gitarı ben yine 1500$ + kargo ücreti ile yurt dışına gönderdim.
Bu detayları yazıyorum ama olaylara bakış açınızın pek değişebileceğini de zannetmiyorum. Bir eylem yapmadan önce o konu hakkında iyice bilgi sahibi olun, yani önce araştırın sonra eleştirmeye çalışın. Bu çok daha doğru bir yöntem olacaktır. Sizde bu gitarı almak istediğinizde ne kadara geldiğini incelerseniz ve gümrük masraflarıyla 8-10 kiloluk bir paket ile gelen bu gitarların Amerika Türkiye kargosunun ne kadar tutacağına kadar bakın sonra böyle şeyler yazın. Sürekli bir alışverişim var ebay üzerinden veya dışından çok basit ufak bilgiler vererek bazı şeyleri anlamanızı sağlayabilirim diye düşünüyorum.
Bu Emg potans
EMG-EXG Guitar Expander Potentiometer Kit genellikle explorer ve les paul gitarlarım da modifiye anlamında kullandığım bir potans. Bunun kargosu bile 25$ tutuyor, bu ayakkabıyı
Nike Air Jordan 8 VIII Retro Aqua Bright Concord Purple Sz 9.5 [305381-025] New aldığınızda 86$ kargosu import charges ile beraber tutuyor o ücretide almadan gönderene ben denk gelmedim. Bunları payşmamın sebebi belli periyodlar da ayakkabı ve gitar aksesuarları da aldığım için ilgili konulara hakim olduğumu bu doğrultuda bahsettiğiiz gitarı ne kadar ucuza alsanız bile geliş rakamı fix değişmiyor.
Bak adamın teki schaller floyd satıyor sen burada o paraya gitar bile almıyorsun dur ama bu linki atıp tartışır mısınız?
Washburn USA Dime 3 Dimebag Darrell Floyd Rose Schaller Bridge Tremolo NEW ZAKK ürünün kargosu 95$ ve 138$ import charges'ı var bu rakamları kişiler yazmıyor ebay global kendisi giriyor. Aynı kişi switch satıyor bu ürün için 100$ ve 60$ kargosuna istiyor bunuda paylaş eleştirin adama faydası olur belki veya alıcılara faydası olur
🙂 Original 1995 Washburn USA Custom Dime 3 bolt slime 3 Way Switch Dimebag PanterA bu parçalar Amerikan 95 Dime 3 black jack gitarım da mevcut. Bunları Trendkill gitarım'a alıp takmayı düşünüyorum bu belki floyd değil ama switch'i kesin alacağım. Bu durumda gitarı satacak olurken yaptığım masrafı dahil etmek veya alıcı isterse üstünden sökerek satma durumum olacaktır. Ama siz bu switch bu kadar eder mi diye konuşursunuz şimdi Washburn dünyası biraz farklıdır gitarlarıda 2 gitar ebatında olunca kargoları da x2 oluyor !