Kurşun yemiş gibi duruyor 🙂
relic(!) yapmış aşırı yakışmış. fujigen parasına eski seri giriş seviye pacifica isteyen varsa bir göz atabilir.
Kurşun yemiş gibi duruyor 🙂
relic(!) yapmış aşırı yakışmış. fujigen parasına eski seri giriş seviye pacifica isteyen varsa bir göz atabilir.
Dayak karşılığı takas yapar mı acaba, 150 binlik dayak atalımhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...staine-killing-is-my-business-999182658/detay
arkadaşlar buraya koyuldu mu bilmiyorum çok fazla konularda geriye gidemedim ancak çin yapımı dean dave mustaine V ye 150.000 🙁
Yorumlarda dayak istediği yeterince anlaşılıyor hocam.Dayak karşılığı takas yapar mı acaba, 150 binlik dayak atalım
Aşiret kasa Yamaha bayıldım
Çin malı bronze serisi, ucu kırık pek bir özelliği olmayan modele 30 bin istiyor.
O paraya ltd100 serisi, Ibanez prestij ilanları var.
Manikür pedikür yaptırmış. Odunun hallicesi bakımlı gitar 🤌Manyetikleri bakımlıymış ama onu hesaba katalım lütfen
akpden nefret ediyorum ama chplilerin üçkağıtçı sahtekârları da akp'liden beter oluyor.
sitedeki v-twin fiyatlarında bir acayiplik var. taş çatlasın 300 dolarlık alet, 550-600 dolar para isteniyor. lol oğlu lol.
akpden nefret ediyorum ama chplilerin üçkağıtçı sahtekârları da akp'liden beter oluyor.
V-twin görünce aklıma direkt Harley geldi.
Sarı sitede 1 yıldır 535.000'e bekleyen sözde custom bi harley'i alıp 1 ay sonra sarı siteye 2.250.000'ye koymuş bi sözde uyanık.
Sorsak şimdi chplidir o iki pedalı satan da, motoru satmayacak olan mal da.
Siyahi sevgilin bile şaşırdı demek
Bu arkadaşın bir de kv5fr ilanı var. 50'den koydu yanlış hatırlamıyorsam, 70 yaptı, şimdi 110lara çıkmış.
Yahu Gibson Greeny'i bile 140'a satıyorlar. İyice şaşırmışlar.
190 a var aynı gitar başka ilanda. Sorsan benimkinin manyetikleri bakımlı der...Yahu Gibson Greeny'i bile 140'a satıyorlar. İyice şaşırmışlar.
Sanırsın sanayide 100bin bakımına giriyor 🤣190 a var aynı gitar başka ilanda. Sorsan benimkinin manyetikleri bakımlı der...
Bunu çok yapıyorlar ya artık yani güvenmiyor da insan böyle oluncaSıfırından pahalı ürünlere hastayım 🤣
Sıfırından pahalı ürünlere hastayım 🤣
![]()
Mooer Prime S1 Akıllı Gitar Pedalı Fiyatları ve Özellikleri
Mooer Prime S1 Akıllı Gitar Pedalı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com