Abartı Ilanlar

Benim ikinci el ürün alma motivasyonum sıfır fiyatının %40 %50 i maksimum satarkende öyle davranıyorum ve elimde maksimum 1 ay bekliyor ilan. Millete bakıyorum dediğiniz gibi burnundan kıl aldırmıyor. Giderim sıfır alırım daha iyi. Gerçekten satmak amaçlı koymuyor kimse ilana biri denk gelir satarım dercesine bekliyor öylece.
Yani tamam serbest piyasa ekonomisi ama birbirimize zulmediyoruz resmen. Beş bin lira nakit çıkaramayan bir arkadasa denk geldim e dedim beş bin dahi nakit bulamiyorsun öğrenci olarak bu gitarı nasıl aldın dedim takaslaya takaslaya dedi bana ya. Bu kadarı da artık tacirlik 😀 ha bu belki doğru değildir ama değilse bile anektod olarak kalsın yani durum bu. Eskiden mağazadan korkardık şimdi en azından mağazalar dürüst adam kira ödüyorum kar etmek zorundayım abi diyor haklısın diyosun.

Yani tamam serbest piyasa ekonomisi ama birbirimize zulmediyoruz resmen. Beş bin lira nakit çıkaramayan bir arkadasa denk geldim e dedim beş bin dahi nakit bulamiyorsun öğrenci olarak bu gitarı nasıl aldın dedim takaslaya takaslaya dedi bana ya. Bu kadarı da artık tacirlik 😀 ha bu belki doğru değildir ama değilse bile anektod olarak kalsın yani durum bu. Eskiden mağazadan korkardık şimdi en azından mağazalar dürüst adam kira ödüyorum kar etmek zorundayım abi diyor haklısın diyosun.
tacir cocuga cok saygi duydum.yolu acik olsun. isallah bu abisinin geldigi yerlere de ulasir

Evet yıllardır benzer şeylerle karşılaşıyorum. Ne ilana koysam, ayna tarak, çakı çakmak gibi her tür ıvır zıvır karşılık kafa kafaya ekipman takaslamaya calisiyorlar.
Kimse nakit çıkarmak istememekle birlikte, asla pazarlık etmeden birşey almak da istemiyor. Fiyat ölü bile olsa..
Ne koyarsa daha aşağısını teklif etme hastalığı var bu millette. Istediği olmayınca fiyat uygun olsa bile alışverişi yapmıyor maalesef. Bu da böyle bir animdir...

Gabrielle yolunda.

IMG_4250.webp

Şimdi ben bu sıralar ltd almayı düşündüğüm için bakınıyorum çok anlamam ltd ESP E2 Edwards falan sırala bilmem bu markayı hiç kullanmadım daha önce. Ama bu ilan normal mi? Aynı modelin EMG manyetiklisi SD manyetiklisinin sıfırı 55 70 bin lira arasında geziyor. Fishman Fluence open manyetikli 1001 modeli ise 62k. Bir de mağazaya gidip deneyemezsem deluxe yazan tüm seriler Kore üretimi dimi?

Şimdi ben bu sıralar ltd almayı düşündüğüm için bakınıyorum çok anlamam ltd ESP E2 Edwards falan sırala bilmem bu markayı hiç kullanmadım daha önce. Ama bu ilan normal mi? Aynı modelin EMG manyetiklisi SD manyetiklisinin sıfırı 55 70 bin lira arasında geziyor. Fishman Fluence open manyetikli 1001 modeli ise 62k. Bir de mağazaya gidip deneyemezsem deluxe yazan tüm seriler Kore üretimi dimi?
Yeniler endonezya ama kalite dususu yok diyorlar. Ayrica butceni bilmiyorum ama 65 endonezyaya verene kadar 75'e Japonunu satiyorum Horizon. 😀

Yeniler endonezya ama kalite dususu yok diyorlar. Ayrica butceni bilmiyorum ama 65 endonezyaya verene kadar 75'e Japonunu satiyorum Horizon. 😀
Yok bu ilanı almayı düşünmedim bile sadece merak ettim, ESP veya ltd elzem de değil aslında bana şu an gitar ihtiyacım yok ama modern bi lespaul fiyat performans olarak da makul geldiği için bu modele takılmıştım. Horizon dediginiz E2 oluyor dimi ltdnin üstü.

Hastayim su hepsi birbirine 90% oraninda yakin ses veren OD pedallarinin balon fiyatlarina. Sanki herkes Madonna'ya album kaydediyor da golden sound pesinde.
Katılıyorum. Sadece bu sound olayı tamamen zevk meselesi. Benzer iş görenle, daha tatmin edici arasındaki o kalan %10, ortada Madonna albümü olsun olmasın biz amatörleri cezbetmeye devam ediyor. Biraz özel hissetmek için kapitalizme bile bile teslim olduğumuz yer tam olarak da o %10.
Klon Centaur'un yaratıcısı Bill Finnegan'ın nasıl canına tak ettiyse, adam KTR'ın üzerine yazmak gereği duydu bu komediyi 😐

Screenshot_20250812_131642_Chrome.webp

Geri