O fiyata SLSMG görsem alırım ya.
Ben de sonradan böyle düşünüp satıştan çektim. 🙂
O fiyata SLSMG görsem alırım ya.
Bu cardinal red fender’in fiesta red ine denk geliyor herhalde. Bu renk çok yakışıyor les paula. Bende les paul olmasa kesinlikle bu renk alırdım ama fiyat abartı kaçmış tabi.
Ben mi yanlış görüyorum dorede sıfırı 39 bin liraydi en son bunun hatta alsam lan bitane diye düşünmüştüm.
Bu renk herşeye gider. Geçen kardeşimi boyadık, evin neşesi oldu cimcime.Bu cardinal red fender’in fiesta red ine denk geliyor herhalde. Bu renk çok yakışıyor les paula. Bende les paul olmasa kesinlikle bu renk alırdım ama fiyat abartı kaçmış tabi.
Öyle deme hocam bin liralık SX amfiyi saymıyorsun 🙂sıfırı zuhalde 30 amozonda 28bin olan allahın Ibanez JEM JR-WH'ını 32ye satmaya çalışmakda ne bilemm
IBANEZ JEM JR-WH Steve Vai Jem Junior - Quantum HSH Beyaz Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ JEM JR-WH Steve Vai Jem Junior - Quantum HSH Beyaz Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Sıfırı 39 bin dedim şehir dışındayım yarın dönünce sipariş verecektim stok tükenmiş hanginiz aldı itiraf edin 😂
Ben mi yanlış görüyorum dorede sıfırı 39 bin liraydi en son bunun hatta alsam lan bitane diye düşünmüştüm.