Ama kabin daha önemli, ampliye okadar para harcamaktansa %70'i ile kabin almak daha mantıklı demiyorsun öyle degil mi? 😀%66.7 veya %71.5 olmasının ne önemi var? %70 diyerek "bence kalan her şeyin toplamından daha önemlidir" demiş işte. Bu tür detaylara takılacaksak sen de ilk cümleni soru işaretiyle bitirmen gerektiği halde bitirmemişsin, ikinci cümlende -ki ekini ayırman gerekiyordu, son cümlende de -da ekin yanlış. Bunları doğru yazman gerekiyor evet, ama seninle tartışırken bunlara değil, söylediklerine bakıyoruz 🙂.
Oran konusuna geri dönersek, amfi önemli evet, ama benim için o kadar da önemli değil. Daha doğrusu amfi benim için de önemli ama sürekli yanımda taşıyamadığım için farklı amfilerle çalmaya alışkınım. Yine de kalan her şeyin toplamından daha önemli değil bence.
Hatta bir düşündüm de, sanırım benim için öncelik sıralaması yok, bileşenlerin alt limitleri var. Mesela tuşemde verdiğim ufak farkları algılayamayan manyetiklerle çalmayı sevmiyorum, amfi ve gitarın kendisi ne kadar iyi olursa olsun. Perdeler çok alçaksa da çalasım gelmiyor. Amfi konusunda daha esneğim, kabin konusunda ise daha katıyım... Falan filan 🙂
İmla, ve noktalama işareti hatalarimi da duzelteyim hemen.