İbanez 10g,bluesman ga10,cort cm10g,stagg ca15 seçeneklerim bunlar,daha iyi performans sağlayabilecek ses kartıda önerebilirsiniz
Emin misin?Stagg ca15 harikadır
Emin olmasam neden yazayım?Emin misin?
Bilmiyom en zayıf seçenek o gibi heldi ama siz profesyonelsiniz ben değilim😁Emin olmasam neden yazayım?
Birde yüksek gainde çalıcam ona göre bulmak zorEmin olmasam neden yazayım?
bizim tost makinası daha iyi ses verir bunlardan... aralarında seçim yapmaya zorlamak bizi insanlık onuruna aykırıİbanez 10g,bluesman ga10,cort cm10g,stagg ca15 seçeneklerim bunlar,daha iyi performans sağlayabilecek ses kartıda önerebilirsiniz
Ekrem bey gerçek bir profesyoneldir. Elegant ve klas bir amfi seçkisi vardır. Yorumunu okuduğum anda ben de bir Stagg ca15 aramaya başladım. Sanırım sonraki albümümün soundunu bununla şekillendireceğim.Emin olmasam neden yazayım?
Ses kartını önerir misiniz?bizim tost makinası daha iyi ses verir bunlardan... aralarında seçim yapmaya zorlamak bizi insanlık onuruna aykırı
bütçe belirtmemişsin ama en azından makul seviyede ID:Core V4, küçük Katana, Orange Crush, Cube, THRii, Laney LX gibi şeyler bak bari
aciliyetin sebebi nedir? Sahneye stagg la mı çıkacaksın
E tamam o kadar da acil değilmiş demek ki. Ses kartı ya da amfi her neyse 2 gün boyunca youtube dan dinle hangisinin sesi hosuna giderse onu alırsın.Sahneye fln çıkmiycam 2 gün sonra gitarım geliyo tost makinesine bağlıyıp mı ses çıkariyim
Kafamın karışmasının sebebi bu zaten youtubeda beğendiğim amfiye burda kötü deniyoE tamam o kadar da acil değilmiş demek ki. Ses kartı ya da amfi her neyse 2 gün boyunca youtube dan dinle hangisinin sesi hosuna giderse onu alırsın.
En iyisi ses kartı o zaman senin için. Yüzlerce tarzda amfi modellemesi var. Her tarzda çalarsın.Kafamın karışmasının sebebi bu zaten youtubeda beğendiğim amfiye burda kötü deniyo
Kafamın karışmasının sebebi bu zaten youtubeda beğendiğim amfiye burda kötü deniyo