brolar yardım edebilecekmisiniz arada kaldım
hangisi daha iyidir
lütfen yardımcı olunuz 🙂
hangisi daha iyidir
lütfen yardımcı olunuz 🙂
brolar yardım edebilecekmisiniz arada kaldım
hangisi daha iyidir
lütfen yardımcı olunuz 🙂
Acil diyince sap kırıldı sandım ge
e tabi knk sx e o kadar para vermek mantıklı değilde işte büyüsüne kapıldık 73 teleye benzesin diye squierlerde hiç benzemiyo . sen arasında kalsan hangisi dersinHangisi daha iyidir sorusuna doğru cevap verebilmemiz için elimize alıp çalmamız lazım, bunun yanı sıra sırf Fender'e benzer şekilli headstock var diye Sx'in de o kadar para edeceğini düşünmüyorum 2.5 -3k civarı temiz Sx Tele'ler var arada kalite olarak çok fark yoktur bence, Squier ise Affinty serisi, güzel başlangıç seviyesi bütçen uygunsa düşünülebilir ama ucuz bir Sx'i burada modifikasyonla çok iyi seviyelere çeken arkadaş çok, Sx başlığına bakabilirsin, ben de daha önce iki tane Sx stratı modifiye ederek kullanmıştım güzel aletler.
SX gitarlar hakkında
Merhaba arkadaşlar SX gitarların fiyatına(175-200$)göre çok iyi performans verdiğini duydum..bu gitarları kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..ayrıca bu gitarların klavyesi rahat mıdır..klavye ile tel arasındaki mesafe fazlamıdır.....ya da bu fiyatlara şöyle klavyesi rahat gitarlar...turkrock.com
YURTDIŞINDAN ALMAK MANTIKLI OLUR MU ÇÜNKÜ SQUİER CV LER AFFİNTY FİYATINDAN BİLE DAHA DÜŞÜK OLABİLİYORBütçe dahilinde Sx alıp modifiye ederdim. Ama ne kadar modifiye etseniz de gerçek 52 yada 73 tele gibi olamıyor, bir 52 roadworn sahibi olarak diyorum, ağırlık - denge, rahatlık, konfor, resonans vs bunlar modifiye ile ulaşabileceğiniz şeyler değil. Ancak daha iyi köprü, manyetik değişimi eşik falan ile gitarı belli bir seviyeye getirebilirsiniz. O seviye de genelde başlangıçta yeterlidir.
150 euro sınırı var, üstünde alacağın herşey için acayip masraf çıkarırlar. Thomann.de den Harley Benton bakabilirsin...
280£ luk alamıyomuyuz150 euro sınırı var, üstünde alacağın herşey için acayip masraf çıkarırlar. Thomann.de den Harley Benton bakabilirsin...
ne kadar masraf çıkar280£ luk alamıyomuyuz
abim 2. elden alırken nelere dikkat edilmesi lazım şimdi biraz vazgeçtim gibi yurtdışından almaya daThomann forumuna bakma ya da al direk sahibinden al. yukarıda paylaştığım gitarın kendisi.