Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bu başlığı açıp çok iyi etmişsin bende ne zamandır arıyordum.mesela ben başlayayım fender dg12 akustik gitar bir ara hayalimdi fakat sonradan fender akustiklerin iyi olmadığını öğrendim acep doğrumudur?
hocam bu başlığı açıp çok iyi etmişsin bende ne zamandır arıyordum.mesela ben başlayayım fender dg12 akustik gitar bir ara hayalimdi fakat sonradan fender akustiklerin iyi olmadığını öğrendim acep doğrumudur?
Bende Laguna marka elektro akustik var gayet memnunum tınısından 0.11 tel kullanıyorum .. Ovation olması , duruşu gayet güzel.. Sahnedede kullanıyorum..
İşte benim canavar 7 yıllık akustiğim.Bence Crafter hakikaten alınası bir akustik!!Benim için ayrıca maniviyatıda çok fazla,bunun yanında rahat bir gitar...
Başka marka olarak tabiki Takamina'yı öneririm.Piyasadaki en iyiler arasındadır...
takamine almayı düşünüyorum bende.kullanan var mı? elektro nun yanına yakışır bi tane 🙂 şöyle uzun süre gidcek ortalama bi akustik arıyorum.lütfen kullananlar cvp yazsın bana.ordan burdan duyduklarınızı yazmayın.iyi günler herkese 🙂