selamlar,saygılar...
bu arada arkadaşlar yakın zamanda alsancakta gündüz haftasonu partilerine katılmak gibi bir niyetimiz var...yaş sınırı olmayan partiler...genelde kalburüstü(!) gruplar pek yanaşmıyolar bu olaya ve en büyük nedenleri de ``das kapital``!...biz zaten öyle böyle karnımızın doyduğuna inanıyoruz,varsın ``jölelerimiz,saç bakım kremlerimiz`` olmayıversin...zaten senelerdir uğraşırım,pek bişeye benzeyemedim,malzeme belli🙂...ve artık bu genç kitleye karşılık beklemeden birşeyler göstermenin zamanı geldi diye düşünüyorum...hatta onların şu ``derbeder`` olmuş üniversite gençliğinden daha fazla rock dinleyicisi olduğunu düşünüyorum...ve gerçekten müzik dinleyip eğlenmeye geliyorlar...çağrı bizden,destek sizden!!!...biz ALARM`a basalım,siz ortalığı ateşe verin!!!...şu izmir çukurundan o patron şehri istanbul`a kafa tutalım!!!...aslında hiç de zor değil,mevzu kendine yedirebilmek...kendine,bestelerine,sahnesine ``pohpoh`` beklemeden güvenen ``delikanlı`` arkadaşlar varsa bize ulaşsın...biz bu konuda elimizden geleni yapmayı düşünüyoruz...bu konuyu bir daha yazmayacağım,bununla övünür görünmek istemiyorum...mevzu budur,iç iç kudur...görüşmek üzere...