gitartiz demiş ki:cancaliskan la çok hızlı bir alışverişimiz oldu alışverişte bahsi geçen edevattaki sıkıntılardan bahsetti şu anda alet gayette çalışır durumda =) fazla bir sohbetimiz olmadı lakin biraz beklettim kendisini bu sıcakta güneşin altında kusura bakmamıştır işallah =)kendisiyle çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz dememe gerek yok artık neredeyse forumun yarısıyla alışverişi olmuş =)
gitaristt_17 demiş ki:evilchild(serhan) arkasında dedığı gıbı alıs werıs wesılesıyle cıdden gusel bı dostluk kurduk..ayrıca yolladığı gıtarda aynen anlattığı gıbı.tek ufak bi cızık dısında herangı bı prblemı yok.tertemızzz gıtarr.saolsun gıtarın yanında extralarınıda yollamıs..alyandr askıdır ws ws..onlar ıcın ayrıca bı tşk..bu dedıklerımden snra sanırım guwenılır;sağlam ws gbı referanss cumleleri kurmama hiç gerek yok..tekrardan tşk ederim..
Ertuğrul abi teşekkür ederim Bu sayfaya daha önce bakmamıştım doğrusu, yani farkettim mesajını Teşekkür ederim Aynı şeyleri ben de senin için düşünüyorum Ayrıca her zaman destekçinizim (senin ve grubunun) 🙂persembe demiş ki:cortred nickli umur arkadaşla pedalları takas ettik, düzgün biri olduğunu gördüm, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.