metallizm2 demiş ki:"expres" nickli arkadaşla pedal-gitar takası yaptık hiçbir sorun olmadı ona burdan teşekkür ediyorum çok.Hatta kendisi zor durumda olduğum için bütün kargo masraflarını üstüne aldı çok teşekkürler kardeşim.
gitaristt_17 demiş ki:qessqinli nickli arkadasla forumda sattığım bi ürün sayesinde tanışdık.snra pazarlık için msn e geçtik.her konuda anlaştık.bn trabzondaım ama sattığım ürün ankarada arkasımda.qessqinli de ankarada.urunu elden alıyım dedi.we ortadan kayboldu.telefonlarımıda cıkmadı msj larımada cvb wermedi.we bn urun ıcın ankarada arkadasıma we kuzenıme hbr werdım.şimdide sitede attığım pm e cvb werdi almıorum dedi.almıcaksan msn den hbr wer msj at.1 hafta snra hbr werme..sonuç olarak bna maddi bi zararı olmuştur..qessqinli nickli arkadasın bencıllığını belırtmek istedim..
aimlessmentality demiş ki:Merhabalar,
"nurialcho" nickli Gökhan bir alışveriş yaptık. Gerçekten kaçırmak istemediğim 0 gitarı okadar müşteri varken anlayış gösterdi 10 gün benim için ayırdı. Sonunda da güzel bir alışveriş oldu.
Buradan kendisine yardımları için teşekkür ediyorum. Bu arada abinede selamlar Gökhan =)
uYuS demiş ki:"ajdar" "gossamer83" "redroka" "realdream_23" "aimlessmentality" isimli arkadaşlarla alış verişimiz oldu. Kendilerine teşekkür ederim.
ManyaxTheLost demiş ki:cancaliskan gerek kişiliğiyle, gerek müzisyenliğiyle dört dörtlük bir insandır. Sayesinde ahir ömrümde bir USA Fender Strat'ım oldu, kendisine gösterdiği anlayış ve ilgi için teşekkür ediyorum buradan. Sağol varol =)