Ben metalguiar33 nickli arkadaşdan s470 almıştım.. Baştan anlatayım...:
Ben forumdan epi lp standart almıştım.. gitarın parasını yarıdrım gitar 1 gün sonra geldi bi baktım sap boyanmış tamir görmüş.. gitarı geri gönderdim bu şekilde alamam diye... neyse paramı geciktirdiler bende tufan ekliydi msn de (metalguitar33) bana bu kişileri kınadı onlara lanet yağdırdı, paranı alamazsan benim kolum uzundur alırız dedi felan.. neyse tufanda o arada s470 satıyodu 500 liraya.. gitarım yoktu gitarda lazımdı paramda yoktu ama 300 lira + ekipmanlarım vardı.. tufanla konuştuk anlaştık.. gitar temiz dedi sorunsuz dedi... parayı yatırdım ekipmanları gönderdim. Gitar kargoya verilmedi 1. gün yok zaten 2. günde yok cumartesi pazar derken arkadaş pazartesi kargoya verdi salı elimde oldu galiba daha geç olabilir tam hatırlayamıyorum... ama beni gitarı gönderirken oyaladı baya.. neyse gitar geldi kargoda bi açtım gitarın sap kırılmış tamir görmüş, gövdede baya çatlağı var uzunca fretler ölmüş nerdeyse.. Ben bu adam yapmaz etmez diye bundan aldım hani yapanları kınıyodu yaa... sonra dedim gitarı geri al bu ne böyle suçlusun bunları söylemedin dedim.. adam suçlusun dedim diye doğru konuş bilmem ne üste çıkmaya kalktı.. iyi dedim paramı geri gönder dedim parayı harcadım dedi.. dedi o gitar o halde 350 lira eder dedi 150 lira atayım dedi.. iyi dedim öyle olsun yeterince darbe yedik zaten.. 100 lira + ds1 olarak geri gönderdi... gitarıda zor bela takasladım.. zarara girdim zaten fazlasıyla.. takasladığım adama tremolo kolunu tufan gönderecek dedim.. ama tufan nerdeyse 1 ay oldu daha tremolo kolu yok... Kolu istiyorum tamam göndercem diyo ama ses soluk yok...BU ADAM KENDİNİ BİŞEY ZANNEDEN HİÇ BİR ŞEY OLMAYAN BİRİ... MADEM KOLUN UZUN ŞU KOLUNU BANADA UZAT ADAMIM 😉