RaY demiş ki:Ben manisada değilim ama bu adama ulaşabilenler allah rızası için bana ulaşsın lütfen [email protected] mail atabilirsiniz msnde pe olmuyorum 80 tlm gitti yardımlarınızı bekliyorum
bak kardesim ben bugune kadar sadece forumdan 100'ü aşkın kişiyle alıs veris yaptım.sadece 3 kiside sorun yasadım.biri sensin.biri sercan(ps1)i olan.alıcam dedim kargoyu yolladı alamadım.biride olgac.bass gitar govdesi vardı.anlastık fakat parayı yatıramadım.oda kargolamadı.baska kimseyle sorun yasamadım.bunların hepsi aynı donemde olan alısverisler.ve bu aralar hem maddi acıdan hemde zaman acısından cok sıkısıgım.kimsenin 80 lirasını alıp üstüne yatacak halim yok.80 lira beni zengin senide fakir etmez.tamam sana hak veriyorum.belki 1 ay oldu paranı yatıramadım.ben senin yerinde olsam 3 gün beklemezdim.ama merak etme paranı yarın yatırıcam.gerekirse donumu satıcam yinede o parayı yatırıcam.ben arkası kuvvetli saglam tanıdıkları olan biri değilim.ayrıca manisada cok kucuk.beni hangi müzik evine gosterir desem yeri var.yani beni kolaylıkla bulursun.kolaylıkla da canıma okursun merak etme.yarın banka kapanana kadar kesin para yatmıs olur.senden ricam ben parayı yatırdıktan sonra,paranı aldıgını foruma yazmandır.kimse bi daha alıs veris yapsın benle onemli değil.yeterki kimse arkamda küfretmesin.
eger parayı yatırmassam gel beni bul.
kaynak mahallesi bozkoy caddesi no:7 manisa merkez.
bugune kadarki sabrın icinde tesekkur ederim.
RaY demiş ki:bak kardesim ben bugune kadar sadece forumdan 100'ü aşkın kişiyle alıs veris yaptım.sadece 3 kiside sorun yasadım.biri sensin.biri sercan(ps1)i olan.alıcam dedim kargoyu yolladı alamadım.biride olgac.bass gitar govdesi vardı.anlastık fakat parayı yatıramadım.oda kargolamadı.baska kimseyle sorun yasamadım.bunların hepsi aynı donemde olan alısverisler.ve bu aralar hem maddi acıdan hemde zaman acısından cok sıkısıgım.kimsenin 80 lirasını alıp üstüne yatacak halim yok.80 lira beni zengin senide fakir etmez.tamam sana hak veriyorum.belki 1 ay oldu paranı yatıramadım.ben senin yerinde olsam 3 gün beklemezdim.ama merak etme paranı yarın yatırıcam.gerekirse donumu satıcam yinede o parayı yatırıcam.ben arkası kuvvetli saglam tanıdıkları olan biri değilim.ayrıca manisada cok kucuk.beni hangi müzik evine gosterir desem yeri var.yani beni kolaylıkla bulursun.kolaylıkla da canıma okursun merak etme.yarın banka kapanana kadar kesin para yatmıs olur.senden ricam ben parayı yatırdıktan sonra,paranı aldıgını foruma yazmandır.kimse bi daha alıs veris yapsın benle onemli değil.yeterki kimse arkamda küfretmesin.
eger parayı yatırmassam gel beni bul.
kaynak mahallesi bozkoy caddesi no:7 manisa merkez.
bugune kadarki sabrın icinde tesekkur ederim.
Herhalde tırsınca böle bi mesaj attı bakalım forumdan jedi arkadş sağolsun tc kimlik nosunu adresini filan hepsini verdi bugun yatmazsa harekete geçicez ama artık yatar diye düşünüyorum
kapptan demiş ki:http://www.turkrock.com/ftopic102137.html
Gerekli tartışma üstteki linkte geçmektedir. Slipknot777 nickli kişi ile geçen alışverişimizdeki olumsuzluklar iyi niyet nedeniyle ve aletin sadece tonlarını begenmem nedeniyle göz ardı edilsede bi yerden sonra patladım. Kişiyle alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine.
comprehension demiş ki:forumdan kornomaniac nickli Bilgehandan bi Dk2 skulls grafikli gitar aldım .. kendisi soonnn derece güvenilir bi adam ... muabbetide iyi ... daha ne olsun?...