elden aldımmemRoCK demiş ki:askı mı aldın 😀 kargo daha pahalıya gelmiştir 😀
hammerfall demiş ki:dethklok nickli arkadaşla kargo üzerinden bir güven takası yapmış olduk... Hızlı ve sorunsuz alışverişten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Güvenilir bir arkadaş.
korhandere demiş ki:olgacxxx nickli arkadaşdan g200 ü dedigi gibi tertemiz aldım.çok güzel bir şekilde paketlemiş.
realdream_23 nickli arkadaşada hellbabe wah pedalı sattım alış-veriş konusunda hiçbir problem olmamıştır, parayı anında göndermiştir.
Her iki arkadaşada çok teşekkür ediyorum.
Vulpes demiş ki:PunKKK nickli abimden anfi aldım ve inanın çok titiz baktığı ve tertemiz gösterdiği anfiyi dükkanda sıfır ürün olarak alın satın okadar iyi bakmış . ve sahibi gerçekten çok güvenilir bir insan çok iyi bir abi 😀 sorduğum her soruya yanıt verdi çok sabırlı 😛 ilk internet alışverişim bu oldu ve inanın insanlara güven veriyor sattığı ürünleri hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz sormanıza bile gerek yok olduki olacağını hiçbirzaman sanmıyorum eğer ki bi sorun çıkarsada ben kefil olurum sonuna kadar. burdan teşekkür ediyorum müzik hayatında başarılar diliyorum ve başarılarının devamını bekliyoruz 😉
PunKKK demiş ki:Vulpes demiş ki:PunKKK nickli abimden anfi aldım ve inanın çok titiz baktığı ve tertemiz gösterdiği anfiyi dükkanda sıfır ürün olarak alın satın okadar iyi bakmış . ve sahibi gerçekten çok güvenilir bir insan çok iyi bir abi 😀 sorduğum her soruya yanıt verdi çok sabırlı 😛 ilk internet alışverişim bu oldu ve inanın insanlara güven veriyor sattığı ürünleri hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz sormanıza bile gerek yok olduki olacağını hiçbirzaman sanmıyorum eğer ki bi sorun çıkarsada ben kefil olurum sonuna kadar. burdan teşekkür ediyorum müzik hayatında başarılar diliyorum ve başarılarının devamını bekliyoruz 😉
Çok teşekkür ederim Hakan. Anfin hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle kardeşim. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim.Ayrıca paraya ihtiyacım olduğunu hissedip, "Abi istersen ben parayı yatırayım ihtiyacın varsa" diyerek ve ertesi gün hemen parayı yatırarak beni gerçekten zor bi durumdan kurtardın. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim.Güzel ve keyifli bi alışverişti.
cancaliskan demiş ki:Oramiral nickli abimle bir alışverişimiz oldu. Geldi gitara baktı, tamamdır yarın geliyim parayla, alırım bunu dedi. Yok dedim ne gerek var al abim, sen bi ara havale geçersin bana. Gitarla gitti, hesap no'mu mesaj çektim. Gece 12 gibi yatırmış, mesajı da geldi. Aynı banka olduğu için hemen de yattı para.
Neden böyle uzun uzun anlattım?
Ölmeyen bazı değerler var işte. Bu başlık altında saygınlık (réputation) değerine çok dikkat edin. Gözü kapalı güvenilcek insanlar ile güvenilmeyecek insanların ayrımını iyi yapalım. Oramirale ilk tasvir ettiğim tipte insan olduğu için çok teşekkürler.
Teşekkürler abi ikimize de hayırlı olsun.. Selamlar..mecmast demiş ki:Dün "raqist" nickli arkadaşım ile çok hızlı ve güzel bir alışveriş yaptım. Parayı dediği saatte yatırdı. Telefonla ve msn üzerinden de konuştuk baya. Muhabbeti de iyiydi baya 🙂 Ne diyim hayırlı olsun abicim, güle güle kullan.