X-RaY demiş ki:ayetgin nickli Ahmet arkadaşımızdan fender askı aldım.Sorunsuz alışverişti teşekkürler kendisine...
Ben tesekkür ederim dostum, yordum seni kusura bakma, güle güle kullan.
X-RaY demiş ki:ayetgin nickli Ahmet arkadaşımızdan fender askı aldım.Sorunsuz alışverişti teşekkürler kendisine...
expers demiş ki:blackdra(volkan) arkadaşımızdan jackson dk2 hot road flames aldım gitar dediği gibi tertemiz ve sağlamçıktı..teşekkür ediyorum..alış verişlerinizde kesinlikle güvenmeniz gereken bir dostumuz.
Ozzfish demiş ki:Gokhana 'dan fender strat aldım harika bir alışveriş oldu teşekkür ediyorum kendisine 🙂 Çala çala eskiteceğim 🙂
Oramiral demiş ki:cancaliskan ile manyetik alisverisi yaptik.aksamin bir saati misafirlerini birakip arabayla geldi bulusma yerine.piril piril kutulu bir evo manyetik sahibi oldum.kendisine sonsuz tesekkurler.kesinlikle guvenebilirsiniz.zaten referansa ihtiyaci yok.
nimbusdogan demiş ki:dimebag (sercan) adlı arkadaştan laney mxd 65w amfi aldım. kendisi kargoyu özenle paketlemiş amfi elime sağ salim geldi.teşekkürler sercan
s-co demiş ki:mrt_guitar nickli sözde murat erdi keçeci isimli arkadaşla ps1 satışı için anlaştık kargoyu gönderdim ne ses ne seda nede para var msjlarımada cvp vermiyor. merak etmesin 30 ytl için peşine düşmem kimsenin başkalarının 300 ytlsi gitmesin diye uyarıyorum.alışveriş yapmayın...
RaY demiş ki:s-co demiş ki:mrt_guitar nickli sözde murat erdi keçeci isimli arkadaşla ps1 satışı için anlaştık kargoyu gönderdim ne ses ne seda nede para var msjlarımada cvp vermiyor. merak etmesin 30 ytl için peşine düşmem kimsenin başkalarının 300 ytlsi gitmesin diye uyarıyorum.alışveriş yapmayın...
Arkadaşlar bu Murat Erdikeçeciyi bi elime geçiriyim katil olucam 80 tlmi cep yaptı Geri Vites adlı grubu bilen var mı adam orda çalışıyormuş.Bi ulaşsak sorunu neymiş niye insanların parasını çalıomuş bi öğrensek.
http://gerivites.rockmekan.com/grup_elemanlari.htm