shadowed nickli arkadaştan görmeden ve denemeden amfi aldım hem de piyasa fiyatının altına, beklediğimden temiz çıktı, kendisine teşekkür ediyorum.
AykanKK demiş ki:NomAmor nickli Yusuf'tan Line6 UX2 aldım. Güzel paketlenmiş, sorunsuz geldi, yardımları için teşekkürler ayrıca 🙂
InstantKarma demiş ki:GokhanA nickli gökhan abiden SD sh-2n manyetigi aldım
sorunsuz ve çok güzel paketlenmiş bir şekilde yolladı ayrıca gerek insani olarak gerekse maddi olarak çok yardımcı oldu. kendisine çok teşşekür ederim
gigadeth demiş ki:Ben de GokhanA'dan Seymour Duncan SH1 59 aldım. Kendisine teşekkür ederim. Gerek teknik, gerek kargo acısından çok yardımcı oldu.
gigadeth demiş ki:Ben de GokhanA'dan Seymour Duncan SH1 59 aldım. Kendisine teşekkür ederim. Gerek teknik, gerek kargo acısından çok yardımcı oldu.
Parça dediğiniz 1-2 liralık kablo. Herneyse, Ö.M gönderdim.mfikret demiş ki:gigadeth demiş ki:Ben de GokhanA'dan Seymour Duncan SH1 59 aldım. Kendisine teşekkür ederim. Gerek teknik, gerek kargo acısından çok yardımcı oldu.
hocam alışveriş yapmak için vaktiniz varsa benim ÜÇ haftadır yollamadığınız parçalarımıda yollayın zahmet olmazsa !!!