soner ben teşekkür ederim asıl.benden kaynaklanan bi nedenden dolayı soner arkadaş parayı yatırdıktan bir gün sonra gönderebildim zoom 3030 u.kendisi güvenilir bir insan.sonerrrrr demiş ki:br_mn nickli arkadaştan zoom 3030 prosesör aldım bugun elime geçti sorunsuz alışveriş oldu,güzelce paketlenmiş tertemiz geldi..tekrardan teşekkürlerimi sunarım..
fender_usa demiş ki:muzlu_sut ile güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Satmakta olduğu bilgisayarı aldım..
gittiğimde sağolsun binanın önünde karşıladı beni.
Pc yi pırıl pırıl hazırlamış mousenin kablolarına kadar sarıp lastiklemiş..
Eve getirdim şu anda ondan yazıyorum.. umduğumdan çok çok daha güzel ve tertemiz bir bilgisayar.
Yaptığım alışverişlerin çoğunu yazmıyorum ama aşırı memnuniyet duyduklarımı buraya yazmadan edemiyorum.
Kendisine çok çok teşekkür ederim. Güzel bir iyilik yaptı.
semizotu25 demiş ki:fender_usa demiş ki:muzlu_sut ile güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Satmakta olduğu bilgisayarı aldım..
gittiğimde sağolsun binanın önünde karşıladı beni.
Pc yi pırıl pırıl hazırlamış mousenin kablolarına kadar sarıp lastiklemiş..
Eve getirdim şu anda ondan yazıyorum.. umduğumdan çok çok daha güzel ve tertemiz bir bilgisayar.
Yaptığım alışverişlerin çoğunu yazmıyorum ama aşırı memnuniyet duyduklarımı buraya yazmadan edemiyorum.
Kendisine çok çok teşekkür ederim. Güzel bir iyilik yaptı.
Yakında seni "telecaster8 ile çok iyi alışveriş yaptık kendisinden fender strat (beyaz) gitar aldım teşekkürler" diye görürüz hacım 🙂