dramondd demiş ki:
AMaç Ne anlamdım ama kendmi son kez ifade etcem.Beni sabahın köründe aradınız htta kusrabakmyn sabhtan rahtsız ettm dediniz daha konstrmadan aleti görmedn ben mesaj atrm bilgileri dediniz. Ayrıca Ben pedali gönderin paryı yatırayım diyecek kadr bilgisiz değilim.işleyişin nasıl olduğunu bilmekteyim.ayrıca sahtekar gbı bır tavırla yaklaşmıssn seviyeni çok düşürüyor 60 tl içinmi dolandırıclk yapıcaz.Beni aradın 50 kez sınavdaydım bakamdım artk dayanamdm mesaj çektim alamıcam diye.Ama sen olayı öyle bir getrdinki hem insanları hem beni yordun.anlmadıgm su 60 tl lik pedal ya almayınca bu kadarmı zoruna gitti.lütfen haksız olma ..herkesten de özür dilerimm bu muhabbet için ayrıca bende forumdan bir sürü insan tanıyorum arkma destekçi alır yorum yaptrtmak kadar kolayı yok. ama gerek yok ..
scalloped ve AykanKK forumda bayağı bilinen isimlerdir.Yani birşey söylüyorlar ise bir bildikleri vardır diye düşünüyorum,onlarda 50-60 tl lik ürün için bunu yapmazlar eminim.Sınavda iseniz telefonu kapatırsınız olur biter ya da yazdığınız mesaj ("dayanamadım mesaj attım alamayacağım dedim") yerine sınavdayım,sonra konuşalım diye yazabilmeniz mümkündür.Bu arkadaşların 60 tl lik ürünlerini satamadığında zoruna gideceği birşey olmadığı gibi eleştirilerde sizin zorunuza gitmesin lütfen.Ayrıca bilmem kaç dil biliyorum diyeceğinize kendi dilinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.Kendi kültürünü,kendi dilini bilmeyen bir insanın diğer dilleri bilmesi bir önem sağlamaz diye düşünüyorum.Kusura bakmayın bu yazıyı yazmamın da asıl nedeni Türkçe'nize sinir olduğumdan dolayıdır.Kolay gelsin,saygılar