Sevgili @Reeve den gitar satın aldım...Kendisi son derece güvenilir, hoş muhabet bir insan, ancak yakın zamanda yurtdışına çıkacağı için bir süre kendisi ile alışveriş yapmanız mümkün olamayacaktır 🙁 ...Kendisine buradan bir kere daha iyi yolculuklar diliyorum, inşallah herşey gönlünce olur dostum...
Sevgiler ve saygılar...
Sonuna kadar katılıyorum. Bu sebepten 2.el alışverişlerimi konsinye dükkanlardan yapıyorum genelde. Nette de bildiğim adamlardan satın alıyorum ürünleri.Kimsenin haklılığını savunmuyorum. Bu bana düşmez ancak bu konudan çıkardığım ders şudur. Kendisini yazı ile düzgün ifade edemeyenden ve reşit olmayandan uzak duracaksın. Tabi bunlar dolandırılmayı engellemez ama muhattab olacağın kişiyi belli bir seviyeye çeker. Bu konuda canı yanan herkese geçmiş olsun.
GT-I9300 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
Ayrıca atlantigueable22 ve Atlantigueables nickleri de Feyyaz Saki Sakallıoğlu tarafından kullanılmaktadır. Selamlar.Merhabalar, sevgili Bülent Bey'in (Hakimamca) belirtmis olduğu gibi, yurdışında olduğum için ancak ve kısa bir mesaj yazabiliyorum. Feyyaz Saki Sakallıoğlu (atlantiqueab22 - atlantique2a) isimli arkadaş geçen sene yaz başında benden modifiyeli bir washburn n2'yi 550 TL'ye ve maddi durumunun kötü olduğunu belirttiği için ayda 50TL taksitle ilk 50TL'yi ödeyerek almistir, bir daha da aramamiştir. Yaklasik üç ay kendisini sıkıştırmadan aradım ama son aradığımda gitarı satıp üstüne para koyarak daha iyi başka gitar aldığını söyledikten sonra Feyyazi Allah'a havale ettim. Durum budur, kariyer yapmak isteyen bu arkadaşın hak yiyerek nereye kadar gideceğini birlikte göreceğiz..