Öncelikle Çağlar Hepterlikçi 'nin bu forumdaki çoğu üyeden daha iyi bir müzisyen olduğunu ve iyi gitar çaldığını kendisini yaklaşık 3-3.5 senedir takip ettiğimden dolayı biliyorum. O yüzden yukarıda konuşulan ya da konuşulmuş konular bana çok saçma geliyor.
Ancak ortada çok daha farklı ve ciddi bir durum bulunmakta kendisiyle ilgili..
Sanırım şu anda bu siteyi aktif olarak kullananlar 1 ya da 2 senedir bu siteyi takipteler ancak Çağlar Bey yanılmıyorsam 2010 senesinde bu sitede sorunlu bir alım-satıma imza atmış bulunmaktaydı ve şu anki çoğu kullanıcı bunu bilmiyor ya da belki hatırlamıyor. İmza attı diyorum çünkü o alışverişten sonra kendisi o başlığın altına yazılan hiçbir şeye cevap vermedi ve durumla ilgili kendisini savunacak bir söz bile söylemedi.
O zamanlar ben kendisini youtube kanalından severek takip ediyordum ve orada çaldığı gitarı daha sonra bu sitede satışa koymuştu. Hatırladığım kadarıyla sattığı gitar bir adet Fender'di ve satın alan kişi @
behicayhan gitarın kendisine tarif edildiği ya da ilanda gösterildiği şekilde olmadığı yönünde burada beyanda bulundu ancak dediğim gibi, bir cevap alamadı. Kendisinin alım-satım sonucu sabit başlıkta yaptığı yorum buradadır;
http://turkrock.com/konu/2479/page-183#post-407375
Ve o zaman olaya şahit olduğunu hatırladığım üyeler ise ;
@
dthakankoca
@
korhandere
@
Katatonia
Nickname li üyeler idi..
Bunu burada dile getirmemin nedeni tamamen
vicdani bir durumdur. Yani ortada göz göre göre böyle bir durum varken Çağlar Hepterlikçi 'nin hiçbir şey olmamış gibi tekrardan satış ilanı vermesi ve siteye gelmesi bana çok garip geliyor.
Ha olay sonra hallolmuştur belki ama bunu en azından siteden ilan etmesi gerekirdi. Eğer kendisi bu konuyu satışta sorun yaşadığı kişiyle halletmişse ve ortada bir sorun yoksa şimdiden kendisinden özür diliyorum. Ancak o satış öyle kaldıysa kimse de benim bunları buraya yazmama alınmasın, gücenmesin lütfen ve herkes bilsin..
Amacım Çağlar Bey' i karalamak değildir bir kez daha söylüyorum. Bu başlıkta da ayrıca çok gereksiz bir muhabbet döndüğünün de farkındayım ancak sanırım bu anlattığım durum kendisi hakkında biraz daha "ciddidir"
Bu konuyla ilgili bizleri aydınlatırsa sevinirim..
Başarılar..