Kısa özet geçeyim,bahsi geçen şahışla anlaştığım falan yok,lütfedip iletişim kursaydı belkide orta yol bulunurdu ama kendisine bu durum için ilk telefon açışımda sorularıma cevap vermek yerine “ben kimim sen biliyor musun,kimlerle çalışıyorum,kimleri tanıyorum”gibi full ego,alakasız konu dışı bir yaklaşımdan sonra telefonu suratıma kapatmış,
Yazık diyorum sadece, neyin derdi neyin karalaması oldugunun farkına varamadım bunun, varmak istiyormuyum, icinde olmak istiyormuyum bunun hakkaten acaip bisey, su yukarıda yazdıgın sey, tamamen yalandan ibaret başka birşey degil. Acıklamayı yaptım yukarıda, sende o gitarı bilerek aldın, kalkıp nasıl anlattıysan buradaki insanlar bana fender almış fender cıkmamıs gibi seyler soyluyor, bide ustune kalkıp telefonda sana bunu soyledigimi soyluyorsun
Telefonda konustum, mesajla konustum, buradan ozel mesajla konustum, ilan altında konustum, yani bi insanın kac yerden bişey denmesine ihtiyacı olur ki, ben bunu anlamıyorum, ama benim her yere yetisecek takip edicek bir medya takip mekanizmam yoktu, hala da yok, eger moderator arkadas beni bilgilendirmese boyle boyle bu mesajı oraya tasıdım istersen bilgilendir diye, yine ben onu görmeyip birsey demeyecektim.
Yine yukarıda yazdıgımı mesajlarımı okumadan, gercekle alakası olmayan birsey yazmıssın buraya, ben tekrar yazayım bunu; gitarı bunların hepsini bilerek yani custom yapılmıs oldugunu bilerek her detayını o sekilde aldın, daha sonra kendisi bu gitarı parcalayıp ısıklara tutup belli testler yapıp, gövde üstünde iscilikte (!) dedigine göre bazı ufak delikler oldugunu farkettin, ben bunlar neden olur neden olmaz en ufak fikrim bile yok, ben sadece caldıgım gitara bakarım, ve sen bu gitarı custom erkansızarlar gövde oldugunu bilerek alıyorsun, bu kadar parcalayıp paranoyaklık yapılacak bir durum varsa ortada fender custom shop'ta gitar yapıyor 10bin dolar 2sene bekleme süreli onada gidilebilir. O gitarın sadece parcaları gitarın fiyatından cok daha fazla tutuyordu, ve tonu muhtesem bir gitardı. Ve sende custom gitar sevdiginden bunu aldın, ve sende cok iyi biliyorsunki fiyat performansta alabilecegin en iyi gitardı bu, hala da oyle, bu kadar bu govde icindeki durumların sebepleri vs..leri icin üstelemen karsısında artık en son bana ben nereden bileyim bunu dedirttin bana ki ben nereden bileyim, hayatımda hic bir gitarı sokup parcalayıp ısıklara tutup govdesinde bir incelemede bulunmadım bulunmamda caldıgım gitara bakarım ben...
Herseyi zamanında bende sana soylememe ragmen, konuyu uzattın bir orta yol bulmayı zorlaştırdın.
Bahsettigin Akın Eldes, Akın abi beni gayet iyi bilir, nasıl bir karakterde bir insan oldugumu sorarsan, cok insan bilir, hayatımda kimseye ben kimlerleyim bilmemne falan filan yapmıslıgım yoktur, olamazda...
Benim burada ilan acma sebebim, buradaki genc gitarcılara yardımcı olmak bişeyler paylaşmaktı, fazlası degil, cevaplardan tatmin olmayıp konuyu boyle carpık insanların aklında bırakıp gidince bu sekilde acıklamalar gerekiyormus sonradan bende bunu ogrenmis oldum.
Eger sen bu kadar forumlarda klavye basında biseyler arayısına girmeyip, parcaladıgın gitarı toparlayıp bana gondersen parasını da geri alırdın, ki bu bile sacmaydı cunku sen hem bilerek bir custom alıyorsun, hem bunu parcalarından bile daha ucuza alıyorsun, tonu muhtesem olan bir gitar sahibi oluyorsun, üstüne kalkıp gitarı parcalıyorsun, üstüne cevaplarımla yetinmeyip, üstüne ingiltere'den dönmemi beklemeyip (o zamanlar bir iphone yoktu forum takip edelim elimizde telefon, o zaman yurtdısı tarifesi diye birseyde yoktu) yazılar yazıyorsun, sonra emin ol senle ilgisi yok, bunu yapan en yakın arkadasımda olsa bir sansı kalmaz...
Dahada uzatmak bende istemiyorum, tatsızlaşıyor giderek, ben cekiliyorum, ama üzüldüm hakkaten su abuk subuk gercekle yakından uzaktan alakası olmayan alıntı yaptıgım mesajını gorunce...