Başlığı görünce ufak bir yazı yazmak istedim. Bir blackstar kafa kabin almak için arayışlar sırasında 2 3 hafta önce üye oldum foruma ve Yusuf abi ile (
@richiesamborastrat ) çok güzel bir alışverişimiz oldu hep ilgili davrandı aldıktan sonra birçok soruma bıkmadan cevap verdi, İstanbulda olmasına rağmen konuşmaya başladıktan sonra "acaba bir sorun çıkmasın" diye sordurtma fırsatı vermedi bana kendisi, fazlasıyla da ekipman alıp satan bir abiymiş yani ilanlarında gözünüz kapalı alabilirsiniz, son derece titiz kullanan bir insan kendisi.
Bunun dışında böyle güzel bir alışverişin dışında bir de kötü tecrübe edindim
@1nsane adlı arkadaş sağolsun. Kimseyi karalama derdinde değilim ama anlaşıp, para hazır diye konuştuğum, satın almak için gün ayarladığım insan 2 gün sonra bana sadece sattım diye mesaj attı üstüne de en ufak birşey demedi. Hem de foruma çok girmediğimi söyleyip telefonumu vermeme rağmen buradan yazmış, buluşacağımız günün sabahında bi gireyim bakayım demesem yok yere uğraşacaktım, Kendi elinde de bir kafa kabin varmış ikisinin ilanları farklı açtığı için başkası ikisine birden talip olunca o da satmış, canı sağolsun kendince haklı noktaları vardır onunda.
Özetle bu iki tecrübe de iki farklı arkadaşla yaşadığım iki farklı olaydır. İleride birisi alım satım sırasında denk gelirse, böyle sabit bir konuda, biraz daha fazla fikirleri olur umarım.