Batuhan'a buradan da düşüncelerini belirttiği için teşekkürler. Kendisi almayı düşündüğünü belirtti ve geldi denedi aldı. Sorunsuz bir alışverişti, kendisine bir kere daha teşekkür ederim.Geçen gün sevgili @LuciferioN arkadaşımızdan bir reverb pedalı satın aldım. Son derece güvenilir biri ve ayrıca pedalı deneyebilmem için beni evinde ağırlamasından dolayı teşekkür ederim.
güle güle kullan abicim bilmukabele@stüdyobizim Barış arkadaştan Korg DT-10 Tuner pedalı aldım. Sorunsuz alışveriş, teşekkürler.
Yahu bu adam daha ne yapsin verdigi fiyat hemen hemen ustundeki koprunun sifir fiyati, bu sitede daha bir kere na-makul fiyata ilan koymamis adam boyle bir ilanda bile kendini savunmak zorunda kaliyorsa yaziklar olsun. Maasini bagislasan ustune sodexho yemek fisi isteyecek piskinlikte adamlar var hem de suruyle...
@Grundar da konuya çok temiz ve net yaklaştı, çok da kibardı. Biz alışveriş yapmadık da arkadaş kazandık gibi oldu 🙂Sevgili @KaRaBaSH ile bir alışverişimiz oldu, sağ olsun gayet güzel paketlemiş (altı üstü tel ama torba içinde torba vardı), ilgilendi, kargoya verdiğinde aradı (ki işteydim adam akıllı konuşamadım 🙁 ) ve ayrıca ufak bir sürpiz hediye göndermiş...Daha ne yapılabilirdi ki? Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum...👍
Sevgiler ve saygılar...
"Gibi"si fazla...😉@Grundar da konuya çok temiz ve net yaklaştı, çok da kibardı. Biz alışveriş yapmadık da arkadaş kazandık gibi oldu 🙂
J-P arkadaşımın başlığı kirlenmesin diye buraya yazıyorum.
Sevgili @OsmanBurak , geçen Pazar günü siz de bana mesaj attınız, sonra beni aradınız, bana elimdeki gitarı alacağınızı söylediniz. Saat 16:00'da buluşalım dedik. Ben gitara yeni set tel taktım, programımı erteledim, 5 dakika erken gittim buluşma yerine. Saat 16:00'da bana mesaj attınız, kayıtlar hala duruyor. "Hocam ben LP almaya karar verdim, kusura bakma seni de rahatsız etmem Pazar günü" dediniz.
Kalkıp da böyle ahlaki çıkarımlar yapmadan önce lütfen kendinizden başlayınız.