Monami bize ters. Bizim melmeketin gobelleri Nova gullanır deyzeoğlu 🙂
Get la atıyon apçoğlu! (Bize her yer Angara...) Sincan'dan selamlar... 😀Monami bize ters. Bizim melmeketin gobelleri Nova gullanır deyzeoğlu 🙂
çeketimin golu yok. Bu işlerin sonu yok. Aramazsan arama. Zaten bende gontör yok 🙂Get la atıyon apçoğlu! (Bize her yer Angara...) Sincan'dan selamlar... 😀
Hocam tam olarak noldu havale yaptınız mı yoksa anlaştınız da sonrasında cevap mı gelmedi ?Futurism kişisinden hughes kettner amfi aldım perşembe günü saat 23:59 da. Amfiyi alır almaz sırra kadem bastı forumada giriş yapmadı
Başına bişey gelmiş olmasın adamın? Allah korusun.Futurism kişisinden hughes kettner amfi aldım perşembe günü saat 23:59 da. Amfiyi alır almaz sırra kadem bastı forumada giriş yapmadı
Getli aldım sanalpazardan ödemeyi yaptıktan sonra tekrardan hiç mesaj atmadı. Yarın kargolarım demişti o da yok.Hocam tam olarak noldu havale yaptınız mı yoksa anlaştınız da sonrasında cevap mı gelmedi ?
Aslında aklıma gelmedi değil umarım öylw birşey değildirBaşına bişey gelmiş olmasın adamın? Allah korusun.
Get ile aldıysanız büyük ihtimalle arkadaşın önemli bir işi çıkmış olsa gerek umarım kötü bişey olmamıştırGetli aldım sanalpazardan ödemeyi yaptıktan sonra tekrardan hiç mesaj atmadı. Yarın kargolarım demişti o da yok.
Futurism kişisinden hughes kettner amfi aldım perşembe günü saat 23:59 da. Amfiyi alır almaz sırra kadem bastı forumada giriş yapmadı
Başına bişey gelmiş olmasın çocuğunda amfi bulunur yine. Ama bu bi sorumsuzluk ise zamanımı çaldıUmarım @Futurism 'in başına bir iş gelmemiştir.
Sizin açınızdan maddi bir kayıp yok onu bilmenizi isterim. Karşı tarafa da size bir kargo gelip de siz onay vermedikçe zaten ödeme yapılmıyor.
Daha önce benim başıma benzer bir durum geldi. Haber beklediğim arkadaştan haber gelmesini bırakın telefonu çalmasına rağmen açmadı bile. Ben de aynı ürünü 100 TL. fazla ödemeyi göze alıp başkasına yöneldim. Hatta o kişiyle de anlaştık ve ben 1 saat kadar sonra ödeme yapacakken telefonunu bile açmayan arkadaş arayıp "abi kusura bakma çok acayip işler geldi başıma ama atlattım. Paketi hazırladım. Yarın kargoya veriyorum. Sen ne zaman istersen ödemeyi yap." dedi.
Umalım ki benzer bir durum söz konusu olsun.