Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@GoreMageddon isimli üye ile 50 tl değerinde küçük bir alışverişimiz oldu, ben kargolamayı hemen yaptım ama malesef ödeme yapmadı, kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım, mesajlara dönüş yapmıyor, telefonları da açmıyor. Güven konusunda sıkıntılı bir arkadaş, alışveriş yapmanızı önermem...
 
@Rat_Dog ile manyetik alışverişi yaptık, sorunsuz kargoladı, çok güzel paketlenmişti. Az önce monte ettim ve sorunsuz çalışıyor. Güzel bir alışverişti, referans olurum bundan sonraki alışverişleri için :)
 
@helalmustafaabi (Emrah Abi) ile yaklaşık 2 hafta önce büyük çaplı bir takasımız olmuştur (Fender 1978 Strat --- Fender 57 Strat Reissue) , kendisi pazarlık, muhabbet vs gibi işlerin döndüğü konuşmalarda bile (ki kendisi gayet meşgul olunacak bir meslekle uğraşıyor) hiç iletişimi kesmemiş, ürünle ilgili herşeyi detayına kadar söylemiştir, alışveriş bir yana uzun zamandır tanıdığım en iyi insanlardan birisidir, her türlü referansım.
 
Geçen aylar içerisinde yine bir çok alış-veriş yaptım ama zaten hep bilinen ve güvenilen kişilerle oldukları için tekrar tekrar yazmaya gerek duymadım. Fakat bunu yazmazsam kendisine çok büyük haksızlık olur.

SLASH123 geçen hafta "gitara yeni başlayanlar için hediye Zoom 2020" ilanı açmıştı ve ben de cep harçlığını en ucuzundan 2. el bir strat almak için yemeyip içmeyip biriktiren son derece efendi bir öğrencim için bu prosesörü istedim. Sağolsun hemen kargoladı. İşin en güzel tarafı da tertemiz ve kusursuz bir cihazı hediye olarak göndermiş olması.

Fakat öyle bir ayrıntı da ortaya çıktı ki...
Öğrencim havalara uçtu fakat ben gitar aldı zannederken o gitmiş sınıfında maddi durumu çok çok kötü durumda olan ve belediyenin sosyal yardım olarak verdiği montu 1 hafta içinde her yerinden söküldüğü için üşüyen arkadaşına cebindeki gitar parasıyla mont almış ve arkadaşı rencide olmasın diye müdür yardımcısına "yeni bir mont gönderildi" adı altında vermesi için teslim etmiş. Şu an için öğrencimde gitar yok ve yeniden biriktirmeye başladı parasını.

Kendisine herşeyden önce böylesine erdemli bir öğrencime prosesörünü hediye ettiği için çok çok teşekkür ediyorum. Öğrencim de "Allah razı olsun" diye diye bir hal oldu zaten. Forumumuzda böyle bir güzellik yapabilecek kalitede bir arkadaşımızın da olduğu bilinsin istedim.
Sağolasın SLASH123
 
CAJEMİR adlı forum üyesinden ibanez js 2400 wh gitar satın aldım.Güvenilir alışveriş teşekkür ederim.İçinden hıyar çıktı diye şaka yapacaktım vazgeçtim hadi yine iyisin barış:D
 
Geri
Üst