Ben teşekkür ederim asıl gayet hızlı ve güzel bir alışveriş oldu. Güle güle kullanın 🙂@Clamper ın yolladığı pedal bugün elime ulaştı, ilgili ve kibar biri, yaptığı çok güzel paketleme için ayrıca teşekkür ederim 🙂
Gitarpedal'daki rumuzu darkdream, buradaki rumuzu CoolDoG.
Yine de çabanızı tebrik ederim. Vaziyeti bu noktadan bile kıvırmak için epey bir çaba harcamışsınız. Ben harcamayacam o kadar boş vakti olan bir insan değilim. Okumadım ama eminim haklısınızdır. Görüşmemek üzere diyor ve kapatıyorum. Ki zaten telefonlarıma bakmadığınız için istesem de bu pek mümkün değil.
Abi her zaman beklerim 🙂 bende başından kalkamayacagim bir prosesör aldım 🙂 son derece temiz ve sorunsuz.ayni şekilde bende referansim alicana 😀 gayet keyifli bir alisveristi@Clamper ile bugün takas gerçekleştirdik. Evinde misafir etti, kahvelerimizi içtik ve sorunsuz bir şekilde takas işlemini hallettik. Kendisi gayet düzgün ve güvenilir bir üyedir.
Asıl ben teşekkür ederim, güven konusunda hakkınızda herhangi bir şey yazmaya gerek duymuyorum. Forumda yazdıklarınız, yaklaşımlarınız güven konusunda yeterince fikir veriyor. Tekrar görüşmek dileğiyle...Sevgili @doyle35 ile bir pedal alışverişimiz oldu, çok güzel kutulayarak göndermiş, kendinisi forumdan tanıdığım için güven problemi hiç olmadı, kendisine teşekkür ediyorum...