@ilkinkazan ile takasımız oldu, sorunsuzca gerçekleşti,ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ediyorum.
Asıl ben, kaliteli iletişim, hızlı alışveriş ve güvenin için teşekkür ederim. Güle güle kullan. Görüşmek dileği ile, Selamlar.@instutoris ile bir pedal alışverişim oldu. Tertemiz kullanılmış kıymetli pedalı hızlı ve hediyeli şekilde ulaştırdı, kendisine teşekkürü borç bilirim 🙂
Hocam hangi pedalmış o sahte ilanlara fotosunu koyarsan başka arkadaşlarında parasını kurtarmış olursun 🙂Selamlar millet,
Bugün Yetgin'le bir alışverişim oldu, adamla yüzyüze de tanıştım kahvesini içtim, sağolsun pedalı denedik ve beni ağırladı. Yetgin'den ayrıldıktan sonra başka bir pedal alış verişi gerçekleştirdim. Aldığım 2. pedalla ilgili kafama takılan birkaç konu vardı Yetgin'in anlayabileceğini düşünerek aradım ve kendisinden fikir istedim, laf lafı açtı, whatsapp'tan aldığım pedalın fotolarını gönderdim. Sonrasında Yetgin aldığım pedalın sahte olduğunu anladı ve beni uyandırdı. Hemen geri giderek 500 TL'mi kurtarmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, umarım tekrar alış verişimiz olur. 1 gün içinde alış verişle dost kazandım.
Tekrar buradan da teşekkür ederim.
RIOT'du dostum, satan arkadaşta bilmiyordu sahte olduğunu. Ben sahte olduğunu anlattım kendisine, link falan attım orijinaliyle farklarını gösterdim. Sağolsun benim paramı geri verdi, ilanı kapattı, pedalı kendinden önceki sahibine verip parasını kurtarmaya çalışacak.Hocam hangi pedalmış o sahte ilanlara fotosunu koyarsan başka arkadaşlarında parasını kurtarmış olursun 🙂
@novadore arkadaşım, asıl ben teşekkür ederim. Paketleme çok özenli ve kargolama da olağanüstü hızlıydı. Ayrıca her aşamada son derece ilgili ve bilgilendirici davrandığınız için de teşekkürler. Bu arada "Akg K712 pro" harika bir stüdyo referans kulaklığı 🙂...
@keenblade arkadaşımıza AKG K712 pro sattım, sorunsuz hızlı bir alışveriş oldu, güveninden dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyorum ve yine hayrını görmesini diliyorum...
Tanıştığımıza çok memnun oldum, yine görüşmek üzere, çok teşekkürler. Bu arada, pedalı sıfır alsam ancak bu kadar temiz olurdu. Sağlıcakla kalSevgili @gny ile bugün bir pedal alışverişimiz oldu, gayet hızlı bir şekilde problemsiz hallettik, alışveriş yapacak arkadaşlara şiddetle öneririm, pedalı güle güle kullanması dileğiyle..