hakanfire demiş ki:pedalı sıfırdan farksız coook temız kullanıo ayrıca her şekilde elinden geldiği şekilde yardımcı oluyo bu devirde boyle adam bulmak zor 😀
evet abi konu kısmına yazmış 🙂enver demiş ki:hakanfire demiş ki:pedalı sıfırdan farksız coook temız kullanıo ayrıca her şekilde elinden geldiği şekilde yardımcı oluyo bu devirde boyle adam bulmak zor 😀
sanırım bu banaydı hakan bende tesekkur ederım hersey konusuldugu gıbı oldu kendısı durust bır arkadasım dır.... gule gule kullan pedalını
wild_child demiş ki:evet abi konu kısmına yazmış 🙂enver demiş ki:hakanfire demiş ki:pedalı sıfırdan farksız coook temız kullanıo ayrıca her şekilde elinden geldiği şekilde yardımcı oluyo bu devirde boyle adam bulmak zor 😀
sanırım bu banaydı hakan bende tesekkur ederım hersey konusuldugu gıbı oldu kendısı durust bır arkadasım dır.... gule gule kullan pedalını
fender_usa demiş ki:bu arada benimde geçen hafta içinde
spyh06
drunkensthein
srv
ile çok güzel alışverişlerim oldu hepsine teşekkürler.
fender_usa demiş ki:bu arada benimde geçen hafta içinde
spyh06
drunkensthein
srv
ile çok güzel alışverişlerim oldu hepsine teşekkürler.
enver demiş ki:spyh06 nıckli harun arkadasımla bır pedal alısverısımız oldu kendısı bana cok temız bır pedal gonderdı, ayrıca satısı gerceklestırdıkten sonra bıle kargonun saglam bır sekılde ulasıp ulasmadıgı konusunda tıtız davrandı. kendısıne cok tesekkur edıyorum... unutmadan ozbeksel (selcuk) abımızede cok tesekkur edıyorum pedalın kargoya verılmesı konusunda yardımı ıcın... Harun arkadasimla alıs/verıs yapmak bır zevktı, sorunsuz ve hızlı bır iş oldu...