"fender-usa" adLi koksal abimizLe charveL alisverisimiz oLdu... sorunsuz ve zevkliydi dememe gerek var mi biLmiorum 😛
K_r_m demiş ki:Reeve nickli arkadasimizdan gitar standi aldim.hasarsiz ve temiz.ayakustu guzel bi muhabbetimiz de oldu gitarlar ustune.Kendisiyle guvenerek alisveris yapabilirsiniz,sohbeti de guzel.
Tesekkurler 🙂
emraherg demiş ki:"The Scorpions" ve "efekut" isimli arkadaşlarla alışverişim oldu.. İkiside sonuna kadar güvenebileceğiniz samimi ve dürüst insanlar.. Yeniden teşekkür ederim.. 😉
HIV demiş ki:'chinomoreno' ile alış-verişimiz oldu.. kendisine anlayışı ve dürüst yaklaşımlarından dolayı bir kez daha tesekkürlerimi sunuyorum.. sıfırdan farksız pedalına sadece 'iyi' diyen alçakgönüllü de bir insan kendisi...
IsKeLeToR demiş ki:forumdan umut abiyle tam ncikini hatırlayamadım [email protected] adresi
berkay ın cok yakın bir arkadşı olyr kendisi
Mükemmel bir alışveriş gerçekleştirdik cok iyi birisi,sorunsuz alışverişi için teşekkürler ona 😉
Vine_Inlay demiş ki:darkside7'den pedal aldım, dediği gibi pedal sıfırmış. =)
nereus demiş ki:raistlin 17'yle alışverişim oldu. hiç bir sorun yaşamadan güzelce hallettik alışverişimizi. sağolsun🙂
CACA demiş ki:Enver arkaşımla emg 89 manyetikleri takasladık kendisine teşekkürler güzel bir alışveriş oldu kesinlikle güvenilir sözünün eri bir arkadaştır.
birde standart arkadaşımızdan mt2 alışverişimiz oldu onada teşekkürler alet dediği gibi sağlam ve sorunsuz onunlada güvenle alışveriş yapabilirsiniz saygılar....