Ben de sana teşekkür ederim.. Güle güle kullan 😉ghostknight demiş ki:Endoplazmik_Retikulum 'dan Ernie Ball VPJR aldım. Sorunsuz bir alışveriş, sıfıra yakın bir alet. Kendisine burdan bir daha teşekkür ederim.
Ben de sana teşekkür ederim.. Güle güle kullan 😉ghostknight demiş ki:Endoplazmik_Retikulum 'dan Ernie Ball VPJR aldım. Sorunsuz bir alışveriş, sıfıra yakın bir alet. Kendisine burdan bir daha teşekkür ederim.
Hayırlı olsun teşekkür ederim 🙂 Umarım bol bol kullanır çalarsın 😉raistlin17 demiş ki:Endoplazmik_Retikulum'dan Sansamp Tri A.C. aldım,dediği gibi sorunsuz temiz bir alet çıktı,güvenebilirsiniz kendisine,tekrardan da hayırlı olsun ikimiz için de 🙂
onursal demiş ki:misurulu nickli, İlker'den M-Audio bx5a referans monitörleri aldım. Güvenilir ve iyi niyetli bir arkadaş. Sorunsuz, hızlı bir alışveriş oldu, kendisine teşekkür ederim.
çok sağol çağrı, umarım gitardanda memnunsundur. Ayrıca sende benim için o kadar uğraştın gelirken yanında bide başka gitar taşıdın... Kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şeydi sonuçta. Senin gibi insanlar bulmak gerçekten zor.karantina1 demiş ki:Bende ardından hemen patlatiyim gökhancım o zaman... yakın zamanda sevgili kardeşimden bi fender mex. gitar aldım.O gitarı alabilmek için istanbuldan ankaraya kadar gittim.Gökhan ı o kadar sevdimki oraya gitmemdeki amaç gitar kadar onunla tanışıp onu görmekti.Sonsuz güvenilecek bi arkdaştır bende her türlü gökhan a kefil olurum.🙂