hayrını gör gökhan.Bir kaç günlük gecikmenin lafı olmaz.Az çok tanıyoruz birbirimizi forumdan.Ben zaten yoğunluğumdan dolayı kargoya vermeyecektim aleti hemen.Sonuö olarak sen tertemiz bir cs3 aldın bende bu ara çok ihtiyacım olan paramı aldım 🙂leonjohancool demiş ki:okosam1 nickli Okan abi ile yeniden mükemmel bir alışverişim oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum.
cavo45 (cavit) ile de bir alışverişim oldu. Kendisi iki gün arka arkaya banka ile yaşadığım sorunlar yüzünden parayı yatıramamamı anlayışla karşıladı. Onada çok teşekkür ediyorum.
Umarım onlarda benimle alışveriş yapmaktan memnundurlar...
Hellhound demiş ki:Bu başlığı üzücü bir durum için kullanmak istemezdim ancak iyi niyete inanarak bu kadar bekledim, sonuç vermedi.Olayı anlatırsam;
1.5 ay kadar önce theheavytimes nickli forumdan da tanıyacağınız Celal isimli üyeyle gitar+bas+para karşılığında kafa ampli takası yapmıştık.Anlaşmamıza göre ben gitar ve parayı yollayacaktım Celal da kafa ve bas gitar için gigbag.Buraya kadar bir sorun çıkmadı.Ancak kafa elime ulaştığında yanında güç kablosu ve footswitch'i yoktu.Daha önceden Celal footswitch'in bozuk olduğunu söylemişti ancak ben göndermesini, yaptıracağımı söylemiştim.Telefonda görüştük ve stüdyodaki çocukların göndermeyi unuttuğunu en kısa zamanda kabloyu ve footswitch'i göndereceğini söyledi.Bu arada ben de gigbag ile beraber bası da yollayıp üzerime düşen kısmı tamamladım.Üzerinden iki hafta geçti, 3 hafta geçti...Zaman zaman telefonla hatırlattım zaman zaman da msnden.En son 10 gün kadar önce cep telefonuna artık hatırlatmaya utandığımı esnaf adam oluduğu için bu işleri bilip göndermesini içeren bir kısa mesaj attım ancak cevap gelmedi....Üzerine satış yaptığı başlıkta da bir hatırlatmada bulundum http://www.turkrock.com/post1195647.html#1195647 ancak yine sonuç alamadım.
Serbest meslekle uğraştığı için bunca zaman anlayış gösterip bekledim işleri vardır, yollayamamıştır diye.Ama mesajlarım cevapsız kalmaya başlayınca ümidi kestim.Eski bir üyenin, en önemlisi stüdyo sahibi esnaf birinin böyle yapması üzücü.Ne düşündü, neden göndermedi bilemiyorum ancak güç kablosu(kalitelileri ucuz da değildir) ve üst seri bir alet için sıfırdan footswitch parasından elde edilecek kazanç buradaki itibarı düşürmeye değmez diye düşünüyorum...
theheavytimes demiş ki:Öncelikle bazı şeyleri açıklığa kavusturalım
1.) takas konuları gercekleşmeden önce ben sana amplinin footswtchinin bozuk olduğunu söyledim. istanbulda yaptıramadığımı yani tamir edilemediğini ama istersen göndereyim ankarada yaptırabilirsin dediğim msn yazışmalarımızda kayıtlı.
2) eger iyi niyetim olmasaydı ben sana bunuda tahahut etmezdim
3) kafa gönderilirken ben başında olmadığım için power kablosu gönderilmemiş Ayrıca power kablosunun orjinal olup olmadığı konusunda hiç bir konuşmanın aramızda geçtiğini hatırlamıyorum!!! 5 ytl ye heryerde bulabileceğin güç kablosudur kendisi.
4) footswitchin gelmemesi sebebi ise senin alışverişten 1 gün öncesinde geyik yapmanlada alakalı bir durum buda yazışmalarda kayıtlı " abi sağlam olanı gönder bozuk olanı napiiim hehehehe" gibi cumleler.
5) sana takas gercekleşmeden öncesinde Footswitchin oyle el altında olmadığını depoda olduğunu ve aranması ve bulunması gerektiğini defalarca anlattım.
bunların dısında
1)Bana gitarın yanında Kilitli dimarzio askı yollayacağını söylemiştin lakin askının başkasında olduğunu askıyı istersem gitarı 1 kaç gün sonra göndereceğini söylediğin için ben ısrarcı dvranmadım nede olsa 15 20 dolarlık bir aparattı ve yapılan alışverişte benim için bir önemi yoktu.
2) bana gitarın yanında ne sap alyan anahtarı geldi nede floydrose için her hangi bir alyan anahtarı. Bu iki anahtar dahi Power kablosundan pahalı tutar.
Yazdığın mesaj ve yok sen esnaf adamsınla başlayan hitaplardan ötürü sana hiç bir şekilde cevap verilmeyecektir. keyfi bir zamanda power kablosu ve footswitch gönderilecek ve haberdar edileceksin.
Ayrıca PİREYİ DEVE yapmaktaki başarını kutlar MOD hayatında başarılar dilerim. 5 ytl lik kablo için çıkardığın karmaşa yaygara vede düşünce gücünü başka şeylerede harcaman dileğiyle bu konuyu burada noktalıyorum.
Son olarak beni gerek destandan gerekse buradan tanıyan ve asla 3 kurusun hesabını yapmayan biri olduğumu herkes bilir. Ve de Serbest mesleğin ne olduğunu öğren öylelikle bana serbest meslek sahibi de.
1.) takas konuları gercekleşmeden önce ben sana amplinin footswtchinin bozuk olduğunu söyledim. istanbulda yaptıramadığımı yani tamir edilemediğini ama istersen göndereyim ankarada yaptırabilirsin dediğim msn yazışmalarımızda kayıtlı
2) eger iyi niyetim olmasaydı ben sana bunuda tahahut etmezdim
3) kafa gönderilirken ben başında olmadığım için power kablosu gönderilmemiş Ayrıca power kablosunun orjinal olup olmadığı konusunda hiç bir konuşmanın aramızda geçtiğini hatırlamıyorum!!! 5 ytl ye heryerde bulabileceğin güç kablosudur kendisi.
4) footswitchin gelmemesi sebebi ise senin alışverişten 1 gün öncesinde geyik yapmanlada alakalı bir durum buda yazışmalarda kayıtlı " abi sağlam olanı gönder bozuk olanı napiiim hehehehe" gibi cumleler.
5) sana takas gercekleşmeden öncesinde Footswitchin oyle el altında olmadığını depoda olduğunu ve aranması ve bulunması gerektiğini defalarca anlattım.
1)Bana gitarın yanında Kilitli dimarzio askı yollayacağını söylemiştin lakin askının başkasında olduğunu askıyı istersem gitarı 1 kaç gün sonra göndereceğini söylediğin için ben ısrarcı dvranmadım nede olsa 15 20 dolarlık bir aparattı ve yapılan alışverişte benim için bir önemi yoktu.
2) bana gitarın yanında ne sap alyan anahtarı geldi nede floydrose için her hangi bir alyan anahtarı. Bu iki anahtar dahi Power kablosundan pahalı tutar.
Yazdığın mesaj ve yok sen esnaf adamsınla başlayan hitaplardan ötürü sana hiç bir şekilde cevap verilmeyecektir. keyfi bir zamanda power kablosu ve footswitch gönderilecek ve haberdar edileceksin.
Ayrıca PİREYİ DEVE yapmaktaki başarını kutlar MOD hayatında başarılar dilerim. 5 ytl lik kablo için çıkardığın karmaşa yaygara vede düşünce gücünü başka şeylerede harcaman dileğiyle bu konuyu burada noktalıyorum.
Son olarak beni gerek destandan gerekse buradan tanıyan ve asla 3 kurusun hesabını yapmayan biri olduğumu herkes bilir. Ve de Serbest mesleğin ne olduğunu öğren öylelikle bana serbest meslek sahibi de.
celan demiş ki:spyh06 yada ozbeksel'den pedal aldım, kimden aldığıma pek emin değlim 🙂 arkadaşlıkları, samimiyetleri ve dürüstlükleri için ikisine de çok teşekkür ederim. Sağolsunlar.