Yıllardır Alive dinliyorsun ve nedendir bilinmez birden bugün üye olmak aklına geldi ve Alive seven bir dinleyici ağzıyla bişeyler yazayım dedin,ilk mesajın hayırlı uğurlu olsun...da ilginç geldi gerçekten,hangisisin bilemiicem ama çok belli olmuş bea... 😆sunshinesunshine demiş ki:ben alive ın yıllardır dnleyicisiyim. ama bi kaç haftadır bir turkrock tartışmasıdır duyuyorum. neymiş merak ettim.. okudum ve gördüm ki forumdaki bu sohbetler bence çok sıkıcı ve gereksiz.. zaten grubun basçısından başka kimse bişey yazmıyor. o da nedense hep kendini ezik gösteriyor ve nedense sanki herkes de buna inanıyo.. olayların iç yüzünü bilmeden tek bir kişinin yorumuyla hiç bişeye inanmamalısınız bence. böyle bişey olduysa demek ki yanlış giden bişeyler varmış. böyle işlerde zorlama olmaz. bence bascının söylediği ekmeğiyle oynama olayı da çok saçma, eğer kendisi bir değerse zaten ekmeğini yeni grubuyla da kazanır ve başarılı olur. ama benim sahnede gördüğüm kadarıyla solist gerek sahnesi, sesi ve performansıyla grubun herşeyiydi. ben onun dışında sahnede aktif birini göremedim yıllardır.. belki de basçı bu yüzden böyle paniğe kapılmışcasına yazılar yazıyo.. ama bunların yeri turkrock değil bence. ben bu sayfayı açtığımda basçının yakınmalarını okumak istemiyorum. bu arada bence grubun adı alive olmasın. çünkü alive dan insan kalmadı bildiğim kadarrıyla. bu arada aydok foruma hiç yorum yapmıyo neden? onun da bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. yani alive demek aydok demek bence. o neden hiç bişey yazmıyor?
1-Basçı yakınmıyor,sadece yapılan haksızlıklara cevap veriyor
2-Eskiden de grupta bascıdan başkası yazmazdı,şimdi mi dokundu sana,yıllardır Alive'ı takip ediyormuşsun ya,bilirsin sen de foruma en çok cvp veren elemandır bascı dediğin arkadaş...
3-Farkındaysan tek bir kişi yorum yapmıyor,karşılıklı yazışmalar söz konusu
4-Bas çalarken bir insan ne kadar aktif olabilirse Ege de o kadar aktifti,ha eğer senin dediğin aktiflik programın ortasında basını parçalamaksa aktif olamamıştır,doğrudur...
5-Alive'dan insan kalmadı demişsin ayıp etmişsin...
6-Alive demek aydok demek olsaydı zaten bu tür tartışmalar olmayacaktı,demek ki değilmiş
sunshine sunshine,dediğim gibi çoook belli olmuş ne amaçla yazdığın...keşke daha önce kullandığın nickini kullansaydın.