R
reqlicedy
ulaş mrb profilini bulamadıgım içib buraya yazdım bana ulaşman gerek.. [email protected]
erdinckavi demiş ki:ulaş yeni grubunla başarıdan başarıya koşucağına eminim,umarım bi gün aynı yerde beraber sahne alırız,saygılar🙂
Yaxoo demiş ki:biosa uzun zamandır gelememiştim grup değişmiş biraz sanırım. 80lere de ağırlık vermişsiniz nihayet. Performansınızı çok beğendim buarada haftaya çarşamba tekrar ordayım, yeni alivea başarılar
tRibaLL demiş ki:ewet çarşamba isledim sizi.. başarılı.. sempatik.. eğlenceli... 😉
grubun yeni hali bence gayet iiii... elinize kolunuza dilinize sağlık 😉
AlsancakTayfa demiş ki:Bu gece izleme fırsatı buldum Repertuar sağlam olmuş arkadaşlar yeni kadroya başarılar.
mavincigun demiş ki:tRibaLL demiş ki:ewet çarşamba isledim sizi.. başarılı.. sempatik.. eğlenceli... 😉
Yorumun için teşekkürler Seda.. Seda Çalar hımm.. Çok tanıdık bi' isim.. Serkan Çalar'la akrabalık filan var mı? 😀
mavincigun demiş ki:tRibaLL demiş ki:ewet çarşamba isledim sizi.. başarılı.. sempatik.. eğlenceli... 😉
Yorumun için teşekkürler Seda.. Seda Çalar hımm.. Çok tanıdık bi' isim.. Serkan Çalar'la akrabalık filan var mı? 😀
Kunt demiş ki:hasan kim? ne diyorsun? kendine gel! kırk yıllık çağrı ne zaman hasan oldu??